blacman Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Zaloga poszla na male piwko ale zanim poszła to pochrzaniła armaty. W pierwszej wieży prawa lufa wisząc patrzy w dól, a na drugiej wieży środkowa wypina się do góry... Cytuj
manito9 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 Dobra, poprawilem jak umialem i pomalowalem, tak wygladaja teraz : Generalnie mam bardzo ambitny plan zakonczyc cala budowe przed koncem tygodnia, wiec trzymajcie kciuki. Zostala drobinca na dziobie, rufie, relingi i olinowanie. Pozdro. M. Cytuj
manito9 Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 Panowie mam pytanko - ma ktos z Was jakies doswiadczenia z naciaganiem metalowej zylki ? Zwykla naciagam przykladajac zrodlo ciepla ale czy jest jakis sposob na naciagniecie metalowej o bardzo malej srednicy ?? M. Cytuj
manito9 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 Ladowisko dla Sea Hawka na rufie: Cytuj
Drozdek Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 No rzesz kurde, im więcej zdjęć tym bardziej napalam się by go skleić i mieć w gablotce, natychmiast nakazuję Tobie zaprzestania tego :P Cytuj
manito9 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 Bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba Drozdek, mi i mojej Zonce rownierz megasnie i nie mozemy sie doczekac az skoncze, zamowie jakas fajna gablotke i wyladuje na kominku A tymczasem pracuje nad Sea Hawk-iem, pozniej olinowanie, flagi, relingi i JOB DONE M. Cytuj
Piotr_paw1 Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 Witam Serdecznie . mam parę zapytań odnośnie budowy Pancernika . Swój buduję w RC tak zamierzam .Mam zapytania w kwestii malowania czy mogę zadzwonić podam moją pocztę .pphu_alarm_poz@wp.pl to bym prosił o przesłanie mi nr tel . wtedy mógłbym oddzwonić .Pozdrawiam Piotr . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi