blacman Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Zaloga poszla na male piwko ale zanim poszła to pochrzaniła armaty. W pierwszej wieży prawa lufa wisząc patrzy w dól, a na drugiej wieży środkowa wypina się do góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Dobra, poprawilem jak umialem i pomalowalem, tak wygladaja teraz : Generalnie mam bardzo ambitny plan zakonczyc cala budowe przed koncem tygodnia, wiec trzymajcie kciuki. Zostala drobinca na dziobie, rufie, relingi i olinowanie. Pozdro. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 Panowie mam pytanko - ma ktos z Was jakies doswiadczenia z naciaganiem metalowej zylki ? Zwykla naciagam przykladajac zrodlo ciepla ale czy jest jakis sposob na naciagniecie metalowej o bardzo malej srednicy ?? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Dziobowa antena DCG: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Ladowisko dla Sea Hawka na rufie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 No rzesz kurde, im więcej zdjęć tym bardziej napalam się by go skleić i mieć w gablotce, natychmiast nakazuję Tobie zaprzestania tego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba Drozdek, mi i mojej Zonce rownierz megasnie i nie mozemy sie doczekac az skoncze, zamowie jakas fajna gablotke i wyladuje na kominku A tymczasem pracuje nad Sea Hawk-iem, pozniej olinowanie, flagi, relingi i JOB DONE M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manito9 Napisano 19 Lutego 2015 Autor Share Napisano 19 Lutego 2015 SH-60 SEA HAWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_paw1 Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Witam Serdecznie . mam parę zapytań odnośnie budowy Pancernika . Swój buduję w RC tak zamierzam .Mam zapytania w kwestii malowania czy mogę zadzwonić podam moją pocztę .pphu_alarm_poz@wp.pl to bym prosił o przesłanie mi nr tel . wtedy mógłbym oddzwonić .Pozdrawiam Piotr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi