KAMIL90 Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Pora zbudować coś współczesnego i trafiło na M3A3 Bradley . Wychodzi na to że jako pierwszy na tym forum zakładam relację z budowy tytułowego pojazdu . Model ma być z założenia prosto z pudła chyba że coś się zmieni w tym temacie . I tu mam do was pytanie zastanawiając się nad malowaniem i bardzo przypadło mi one do gustu trafiłem na takie zdjęcie i czy to jest wersja M3A3 , bo z współczesną pancerką u mnie krucho . A oto co udało mi się zrobić przez dwa dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Będę zaglądał , zapowiada się ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 4 Stycznia 2015 Share Napisano 4 Stycznia 2015 Niestety, brak CIV[Commander’s Independent Viewer] wskazuje na to że jest to wersja A2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2015 Budowa Bradleya postępuje dalej , coraz bardziej podoba mi się sylwetka tego pojazdu . Jak widać zamontowałem układ jezdny, zawieszenie jak i gąsienice są ruchome . Pora na zdjęcia uwagi i sugestie mile widziane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 ... sugestie mile widziane . Moja sugestia jest taka. Dawaj Waszmość więcej fotek, bo mi jeno ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 8 Stycznia 2015 Share Napisano 8 Stycznia 2015 Moja sugestia jest taka. Dawaj Waszmość więcej fotek, bo mi jeno ślinka cieknie To ja i się podłączę pod prośbę i zarzucę klasykiem z internetuf z przesłaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 Po woli budowa postępuje dalej ,jak na razie nie napotkałem żadnych problemów przy montażu modelu. Kostki pancerza ERA zamontowane na sucho będą zdjęte do malowania . A oto parę fotek z postępu prac . A tu z drugim modelem od Menga czyli Panzerhaubitze 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Mam pytanko odnośnie składalności i jakości odlewów. Dobre? Osobiście nabrałem chrapki na ten egzemplarz ale nie chcę się władować na minę. Wystarczy mi dość użerania się ze zrobieniem odrobinę lepszych siatek na szpeje do Szakala i lusterka do "Pinka". Chcę w końcu coś bezstresowego. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2015 Mam pytanko odnośnie składalności i jakości odlewów. Dobre? Osobiście nabrałem chrapki na ten egzemplarz ale nie chcę się władować na minę. Wystarczy mi dość użerania się ze zrobieniem odrobinę lepszych siatek na szpeje do Szakala i lusterka do "Pinka". Chcę w końcu coś bezstresowego. ;) Co do składalności modelu to nie mam najmniejszych zastrzeżeń , to szpachlę co widać na zdjęciu to nie wina producenta tylko moja . Jakość odlewów jak dla mnie bardzo dobra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 Bradley i Panzerhaubitze. Meng rządzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 15 Stycznia 2015 Share Napisano 15 Stycznia 2015 No to dzięki Tobie wzbogacę swój magazyn o kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2015 Coraz bliżej końca budowy Bradleya , a oto kilka fotek z postępów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Ładnie i schludnie... Czekam na kosmetykę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Super wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Stycznia 2015 Super Moderator Share Napisano 27 Stycznia 2015 Bardzo ładny pojazd! Czekam z niecierpliwościa na malowanie. Powodzenia! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Podoba mi się wehikuł mam nadzieje iż pomalujesz równie starannie co złożyłeś Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Tak sobie to wyobrażałem od początku choć wiem że z rzeczywistością ma to mało wspólnego . Teraz czas na dalszą zabawę A tu z większą koleżanką dla porównania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Bardzo fajnie wymalowany. Czekamy teraz na weathering. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Trójkolor NATO plus piaskowe wstawki - dla mnie zawsze to będzie świetnie się prezentować. A tutaj sam model dodatkowo jest wyjątkowo ciekawy. Elegancko pomalowany Choć zieleń jakby nieco blada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Kawał świetnej roboty. Podzielam zdanie Kubisza o atrakcyjności kamuflażu NATO z piaskowymi akcentami. Antenę BFT już pomalowałeś? Jesli tak, to za jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 11 Lutego 2015 Autor Share Napisano 11 Lutego 2015 Kawał świetnej roboty. Podzielam zdanie Kubisza o atrakcyjności kamuflażu NATO z piaskowymi akcentami. Antenę BFT już pomalowałeś? Jesli tak, to za jasna. Chodzi o ten element pomalowany na biało? Jak o niego to tak było w instrukcji pokazane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Tak, to jest antena BFT. Oryginalny kolor: Czyli taki kremowy. Bardzo dobrze sprawdza się tu farba Humbrol 121 Pale Stone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lutego 2015 Share Napisano 11 Lutego 2015 Cud, miód, orzeszki. Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Lutego 2015 Autor Share Napisano 21 Lutego 2015 Masakry nad modelem ciąg dalszy Bradley ma wyglądać na etapie końcowym mniej więcej tak jak ten leopard . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi