Erni Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam i przedstawiam do oceny kolejny model z warsztatu tym razem humcio z Iraq jak sie podoba? http://img.photobucket.com/albums/v281/ernicom/humcio001.jpg http://img.photobucket.com/albums/v281/ernicom/humcio016.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Podglądałem gdzie indziej relację, a teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Bardzo fajny modeli, ciekawie wyposażyłeś pakę, zauważyłem nawet butelkę z wodą przy siedzeniu kierowcy. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Czy to w przy lbach srub mocujacych boczne plyty to zacieki? Pytanie mi sie nasuwa, skad zacieki w klimacie suchym jak pieprz? Model jest wykonany super, bardzo iracko i pustynnie przybrudzony, a przede wszystkim bardzo subtelnie. Wyglada jakby wlasnie z patrolu wrocil. Tylko te zacieki mi nie pasuja i troche gryza sie z reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 http://community.webshots.com/photo/124599660/1124604553054144800PIZQKr Co do Gun Trucka, napisze jak wczesniej: szostka za wykonanie i szostka za temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzieki za tak fajną ocene mojego humcia co do zacieków to nie jest rdza tylko brud..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam,bardzo fajny model-ładne malowanie,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Model jak dla mnie jest EXTRA a na tej fotce widac kaluze to zacieki tez moga byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Nie byłem w klimacie pustynnym, ale moim zdaniem, zacieki są bardzo prawdopodobne ze względu na duże dobowe różnice temperatury. Zimna noc generuje rosę o poranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 No i prosze bardzo... Wszystko da sie jakos wytlumaczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 Naprawdę świetne Ci te Hummery wychodzą i w niezłym tempie. Też bym tak chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 2 Maja 2006 Share Napisano 2 Maja 2006 Naprawdę świetne Ci te Hummery wychodzą i w niezłym tempie. Też bym tak chciał. Taaaa, bo Erni poprostu nie sypia, on cały czas na DRAGACH chodzi. Dzięki temu ma czas na: pracę, model, śpiew i kobiety . A w temacie to muszę przyznać, widziałem jak powstawał ten cudak i muszę stwierdzić jedno, jak ja Ci zazdroszczę talentu. Rób tak dalej, a ja idę na zasłużoną emeryturę. Ukłony od emeryta Olka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Maja 2006 Autor Share Napisano 6 Maja 2006 No dzięki Olo za takie miłe słowa....hmmm ja poprostu robie modele a nie uprawiam medytację nad nimi:) trzeba tylko troszkę chęci i zdrowego samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi