Dorotka Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Zdejmuj osłonę z kółka i natychmiast mi ją odsyłaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Lutego 2015 Share Napisano 27 Lutego 2015 Ale zawsze są przeskalowane i można sobie darować Niestety nie zgodzę się z tym. Wszystko zależy od tego, jakiej wielkości ziarna specyfiku użyjesz do powierzchni antypoślizgowej. Niestety większość modelarzy sypie byle co na model, to potem wygląda to jak wygląda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 Nie zdejmę!!!!!!!!!!!! Rust oleum mi pasi, malutki grysik i łatwo się nakłada. Mały apdejcik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Nie zdejmę!!!!!!!!!!!! Skoro się upierasz to prześlij całość... Już trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Marca 2015 Autor Share Napisano 1 Marca 2015 Nie zdejmę!!!!!!!!!!!! Skoro się upierasz to prześlij całość... Już trudno.... Osz Ty tak kombinujesz W następnym tygodniu malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2015 Autor Share Napisano 3 Marca 2015 Produkcja bambetli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 fajne bambetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 To wydruki 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simrider Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Już dostałem antypoślizg ale na razie nie mam kiedy nałożyć na model. Jaki antyposlizg użyłeś, jakiś gotowy spray? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 To wydruki 3D? Żywica Już dostałem antypoślizg ale na razie nie mam kiedy nałożyć na model. Jaki antyposlizg użyłeś, jakiś gotowy spray? Szprej Rust Oleum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Maja 2015 Autor Share Napisano 31 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoman Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 a skad sa te ciemnoszare bambetle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2017 a skad sa te ciemnoszare bambetle? Z allegro jakieś pirackie odlewy Zgubiłem tego abramsa jakiś czas temu i dzisiaj przekopując się przez piwnice paczta co znalazłem Wersja z kołem napędzającym SF, planuję malowanie pod koniec tego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Kwietnia 2017 Share Napisano 20 Kwietnia 2017 Rozumiem że Tygrys zaraz będzie w galerii. Hamerykaniec sobie trochę poleżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Rozumiem że Tygrys zaraz będzie w galerii. Hamerykaniec sobie trochę poleżał. W tygrysie mi zostały szekle i łańcuszek do pomalowania i to trwa już ponad tydzień, nie mogę coś się zebrać w sobie Abramsik się tak skamuflował że ledwo go ujrzałem cwaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 W tygrysie mi zostały szekle i łańcuszek do pomalowania i to trwa już ponad tydzień, nie mogę coś się zebrać w sobie Ja tak miałem z kuchnią. Zostały mi tylko do montazu listwy między blatem a ścianą i zeszło mi prawie rok zanim to zrobiłem. Masz ode mnie kopka w cztery litery na zachęte (takiego samego jaki dała mi moja żona odnośnie tych listew) i kończ go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 W tygrysie mi zostały szekle i łańcuszek do pomalowania i to trwa już ponad tydzień, nie mogę coś się zebrać w sobie Ja tak miałem z kuchnią. Zostały mi tylko do montazu listwy między blatem a ścianą i zeszło mi prawie rok zanim to zrobiłem. Masz ode mnie kopka w cztery litery na zachęte (takiego samego jaki dała mi moja żona odnośnie tych listew) i kończ go. Jutro już na pewno pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Nie zdejmę!!!!!!!!!!!! Rust oleum mi pasi, malutki grysik i łatwo się nakłada. Mały apdejcik: Co to za żywica? BD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Nie zdejmę!!!!!!!!!!!! Rust oleum mi pasi, malutki grysik i łatwo się nakłada. Mały apdejcik: Co to za żywica? BD? W oryginale to element z zestawu Legenda do Strykera https://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/legend/lf1153.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Z czego robiłeś fakturę antypoślizgów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 A co mu się tak z tyłu kadłubik zwichrował? Fajowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 A co mu się tak z tyłu kadłubik zwichrował?Fajowy! Zgadzam się z przedmówcą - troszkę szpachlum w to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 Z czego robiłeś fakturę antypoślizgów? Rust-oleum super grip A co mu się tak z tyłu kadłubik zwichrował?Fajowy! Zgadzam się z przedmówcą - troszkę szpachlum w to miejsce Góra jeszcze nie jest doklejona, na sam koniec wszystko ładnie poskładam w całość Po długiej przerwie przygotowałem miejsce pod malowanie, dzisiaj ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2017 Podkład chaos black, jutro jak wszystko dobrze pójdzie nałoże pierwszą warstwę bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Jakimi kolorami go będziesz malował? Jak mieszanką to daj przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi