Dumo Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem :blush: Będę budował prosto z pudła, dodatków nie przewiduję, no chyba że się skuszę na lufkę RB: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek R Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Będę zaglądał i kibicował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos82 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Zasiadam i podglądam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem :blush:Będę budował prosto z pudła, dodatków nie przewiduję, no chyba że się skuszę na lufkę RB: No jak mogłeś nie kupić ISa ?? Ale wybaczam Ci, bo nawet w wersji "spudła" Twoje modele przewyższają masę modeli z dodatkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klepas Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 No to trafiłeś w mój gust Rafał. Będę śledził wątek ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Znakomicie, że nie kupiłeś ISa Jeszcze nie widziałem tej Tamiyi w akcji, więc działaj, działaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Zawsze możesz się po IS-a wrócić. A na razie działaj z tym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Fajna publika się zebrała, to Panowie na zdrowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Aż mi się pić odechciało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Winko ZAWSZE jest dobre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sklejacz001 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ponieważ na sucho się nie da malować i sklejać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Winko ZAWSZE jest dobre! Prawdaa! Ponieważ na sucho się nie da malować i sklejać. Zgadza się, zostało mi winka na jedną lampkę do śniadania i siadam do abramsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Mógłbym Was prosić o jakieś dokładne zdjęcia gdzie zrobić warstwę antypoślizgową ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem "Sztuka jest sztuka" jak to powiedział Linda w Krollu. Pzdr Ps. Wino jest dla bab Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos82 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Czołg ze specjalną umiejętnością oszukiwania i okradania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Historia krótka, byłem w modelarskim, miałem kupić IS-2 i nie wiem jakim cudem ze sklepu wyszedłem z abramsem "Sztuka jest sztuka" jak to powiedział Linda w Krollu. Pzdr Ps. Wino jest dla bab Ja tam nie patrze pije wszystko Czołg ze specjalną umiejętnością oszukiwania i okradania Szczególnie w sklepie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Rafale składaj dalej bo temat zacny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Klocki lego się tak dobrze nie składają jak ten model, sama ambrozja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Jadymy jadymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Przewidujesz jakieś ekstrawaganckie malowanie czy tym razem będzie standard? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Aż mi się pić odechciało Ma się rozumieć pijmy za czolg, a nie za zawodowego czyściciela kotłów, ktory został premierem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Fajnie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Miło znów widzieć Abramsa na forum, ale o ile się nie mylę, to Tamiya nadal nie wie jak się robi anty poślizg na modelach. Wiem, wiem, to dlatego by modelarze mieli pole do popisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Przewidujesz jakieś ekstrawaganckie malowanie czy tym razem będzie standard? Piaskowy + zielone dodatki Rzec by można pijemy za TUSKA, żeby się udał.Może będzie lepszy od oryginału Aż mi się pić odechciało Ma się rozumieć pijmy za czolg, a nie za zawodowego czyściciela kotłów, ktory został premierem. Za czołga pić mogę Miło znów widzieć Abramsa na forum, ale o ile się nie mylę, to Tamiya nadal nie wie jak się robi anty poślizg na modelach. Wiem, wiem, to dlatego by modelarze mieli pole do popisu. Zastanawiam się właśnie czy robić, macie może jakieś zdjęcią ze zbliżeniami pancerza ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts