marioba Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Witam Szanownych Forumowiczów! T-34/76 STZ mod.1942 (tak mi się wydaje ...) 1:35. Składak z różnych gratów. Pomalowany wszystkim co miałem pod ręką... I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Elegancko, podoba mi się ze nie jest nachalnie styrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Fajny, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 Kolor podejrzany, ale ogólnie git. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 28 Stycznia 2015 Share Napisano 28 Stycznia 2015 fajny ale to nie jest STZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Wyskoczył jak F.... z konopii z Ruskiem. Ładny Rusek. Pancerz na przedniej płycie jakiś taki improwizowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Ładnie wyszedł. Gęsi tylko jak dla mnie zbyt mocno metalizerem pociągnąłeś. Moim zdaniem nawet jak były nówki to kolor powinien być bardziej szaro czarny. Chyba ze na zdjęciach tylko tak wyglądają. Pancerz na przedniej płycie jakiś taki improwizowany? Przednia płyta posiada przyspawany dodatkowy pancerz. Coś jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi