Messer Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Witam, Moja pierwsza galeria w tym roku. Model budowany w domowym zaciszu, bez relacji z racji na nieregularne aktualizacje. Jak to u mnie bywa, model budzi kontrowersje. Cały przód został oklejony folią chrom BMF i potraktowany nacinakiem do linii podziału oraz nitowadłem - na wzór blach samolotu. Wszystko to przykryte czernią, która potem została zdarta. Podobny motyw został odtworzony na karoserii, ale już bez folii BMF. Felgi zapożyczone z innego modelu, natomiast samo zawieszenie - tylne bez zmian, a przednie obniżone. Najwięcej zabawy było przy silniku - dodałem brakujące przewody, elementy silnika, przebudowałem pas przedni. Tak to wygląda: Model dostanie tablice rejestracyjne za jakiś czas Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 krótko, zwięźle i na temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Bardzo ładny model, choć nie mój styl Zamek maski rozbroił mnie totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Kozak! Kabelki, śrubki, pierdółki- to podoba mi się najbardziej. Fajny spojlerek wpadł na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Bardzo mi się podoba. Świetny, oryginalny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Super pomysł i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2015 Bardzo dziękuje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Strasznie szybko musiał jeździć. Genialny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Ladny podoba sie. A powiedz mi tylko przez co i z jaka predkoscia przejechal ten samochod skoro farba z niego zlazla a nie ma zadnych wgniecen:) Pytam tylko z czystej ciekawosci bo napewno nameczyles sie z malowaniem i efekt jest zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2015 To malowanie nawiązuje do japońskich samolotów kamikadze, które były dość mocno "styrane" - to wszystko Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 29 Stycznia 2015 Share Napisano 29 Stycznia 2015 Ciekawy pomysł i wykonanie. Tylko dziwnie kojarzy mi się przód - ten chrom i odchodząca płatami farba wygląda trochę jak poobijany resorak. Reszta pojazdu robi na mniej jak najbardziej pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 5 Lipca 2015 Share Napisano 5 Lipca 2015 PRO !!! malowanie i detale ... aż przykro patrzeć na własne modele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Lipca 2015 Share Napisano 6 Lipca 2015 Sam do końca nie wiem co myśleć... Czy oceniać to jak samochód czy jak samolot Tak na poważnie, to jeden z ciekawszych cywili jakie widziałem w tym roku. Ciekawe, choć kontrowersyjne (i nieco męczące oko na tym ciemnym tle) malowanie i niesamowicie wyglądająca komora silnika. Po prostu pięknie wykonany Nissan Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi