kapral Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Kiedyś zobaczyłem w necie coś podobnego. Tak mi się spodobało, że postanowiłem zrobić swoje . A wyszło tak: A to jeszcze nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Ładnie, jednak jak w innym temacie - opony zdecydowanie za sterylne w porównaniu do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Jak dla mnie gitara Jedyne co bym zrobił to spuścił trochę powietrza z opony jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Podoba mi sie. Fakt , zgadzam się z przedmówcą choć jeden flak powinien być przy takiej demolce pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Świetnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Fajny. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Tak jak poprzednicy - opony bardziej zdezelowane dodał bym jeszcze jeszcze większe zniszczenie płyt betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 świetny model, klimatycznie wykonany, mam pytanie o to gdzie dostać taką siatkę ogrodzeniową i jak robiłeś wybite szyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 Bardzo ładnie , ale lewa przednia opona to powinien byc na pewno "flak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 1 Lutego 2015 Share Napisano 1 Lutego 2015 O mankamentach napisali już koledzy. Jak dla mnie świetna praca, ma klimat rodem z serii gier S.T.A.L.K.E.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 1 Lutego 2015 Autor Share Napisano 1 Lutego 2015 No właśnie O P O N Y To są cholerne gumiaki z Esterna Uwierzcie mi, że jeszcze miesiąc temu (no może półtora, model skończyłem chyba we wrześniu) model siedział znacznie niżej na tych oponach. Flak na amen Były grzane świeczką i zgniatane zaciskami na zero Niestety wygląda na to, że odżyły Wot ruskije dieło, gniotsa nie łamiotsa Wybita szyba to sztywna koszulka na dokumenty, odpowiednio przycięta. Spękania wykonuję szpicem nożyka. WAŻNE - rysy trzeba wykonać z obydwu stron, w przeciwnym wypadku traci na wyglądzie. A co do siatki, to została mi taka resztka, chyba z jakiegoś M113. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi