Gerd Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ciężkie boje na nad żywicznym zestawem ARMO 72019 opisane w wątku warsztatowym http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=28810&start=60 ostatecznie zakończone. Zapraszam zatem do galerii: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Ziętek Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Model jak i figurki pierwsza klasa Gdybym był czepialski to przyczepiłbym się do trochę grubego drogowskazu, ale czepialski nie jestem i gratuluję ślicznej dioramki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_G Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Doskonała robota. Desant górą! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Niezły model wyszedł z tego zestawu, szczególnie że duży wkład własny. Malowanie bardzo ładne, acz trochę lekko jakby komiksowe - uwydatnione przez podstawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Podoba mi się pojazd, podobają figurki. Ale gigantyczne liście z nasion brzozy już mniej... Swoją drogą dzięki twojemu warsztatowi dowiedziałem się, że taki pojazd w ogóle istniał, więc plus za poszerzanie wiedzy maluczkich Po drugie - zobaczyłem, jak wyglądają odlewy, co ostudziło mój zapał do lepienia stwora i zaoszczędziłem parę złociszy, a to zawsze cieszy- tak więc dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumowy01 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Jak zwykle rewelacja. Powiem szczerze że faktycznie goście się nie gryzą z pojazdem. Gratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Nie gdzie ty widziałeś, żeby na torbie był u nas malowany czerwony krzyż, ale to szczegół. Figurasy z jakiego zestawu. Natomiast samo ASU wg mnie kolor zbyt jaskrawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ami Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Ten model to dobitny przyklad, ze twierdzenie: "Z gowna bata nie ukrecisz" jest z gruntu falszywe... Sa tacy co ukreca ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Piękna scenka . Wykonanie Francja elegancja i skala właściwa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 Dziękuję Szanownym Kolegom, za zainteresowanie moimi dłubankami i rzeczowe spostrzeżenia. Tym samym zachęcam do budowy modeli w barwach WP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts