Gerd Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Ciężkie boje na nad żywicznym zestawem ARMO 72019 opisane w wątku warsztatowym http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=28810&start=60 ostatecznie zakończone. Zapraszam zatem do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Lutego 2015 Share Napisano 13 Lutego 2015 Model jak i figurki pierwsza klasa Gdybym był czepialski to przyczepiłbym się do trochę grubego drogowskazu, ale czepialski nie jestem i gratuluję ślicznej dioramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Doskonała robota. Desant górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Niezły model wyszedł z tego zestawu, szczególnie że duży wkład własny. Malowanie bardzo ładne, acz trochę lekko jakby komiksowe - uwydatnione przez podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Podoba mi się pojazd, podobają figurki. Ale gigantyczne liście z nasion brzozy już mniej... Swoją drogą dzięki twojemu warsztatowi dowiedziałem się, że taki pojazd w ogóle istniał, więc plus za poszerzanie wiedzy maluczkich Po drugie - zobaczyłem, jak wyglądają odlewy, co ostudziło mój zapał do lepienia stwora i zaoszczędziłem parę złociszy, a to zawsze cieszy- tak więc dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Jak zwykle rewelacja. Powiem szczerze że faktycznie goście się nie gryzą z pojazdem. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Nie gdzie ty widziałeś, żeby na torbie był u nas malowany czerwony krzyż, ale to szczegół. Figurasy z jakiego zestawu. Natomiast samo ASU wg mnie kolor zbyt jaskrawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 14 Lutego 2015 Share Napisano 14 Lutego 2015 Ten model to dobitny przyklad, ze twierdzenie: "Z gowna bata nie ukrecisz" jest z gruntu falszywe... Sa tacy co ukreca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Piękna scenka . Wykonanie Francja elegancja i skala właściwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Lutego 2015 Autor Share Napisano 15 Lutego 2015 Dziękuję Szanownym Kolegom, za zainteresowanie moimi dłubankami i rzeczowe spostrzeżenia. Tym samym zachęcam do budowy modeli w barwach WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi