milczacy Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Włożyłem w niego tyle początkowych umiejętności, ile miałem Malowanie pędzlem farbami olejnymi Revell'a Zdaję sobie sprawę z wielu błędów i niedoróbek ale wkleję parę zdjęć bo nie znalazłem w galerii innego P.S. Następny będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozik Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Na takiego kolosa (nawet w 1:144) ,4 fotki to stanowczo za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 17 Lutego 2015 Autor Share Napisano 17 Lutego 2015 No dobrze ale muszę zrobić nową sesję i jeszcze taka fota (wiem, wiem, końcówki skrzydeł do poprawki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 A ja jestem pod wrażeniem. Uważam, że robota całkiem staranna. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Podoba się, zwłaszcza druga fotografia. Bardzo przyjemnie popatrzeć na te modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 18 Lutego 2015 Autor Share Napisano 18 Lutego 2015 Aktualnie dokonuję paru poprawek w modelu, po ich ukończeniu dołączę zdjęcia. Mam nadzieję, że będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Lutego 2015 Share Napisano 18 Lutego 2015 Mnie to brakuje trochę washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Marca 2015 Autor Share Napisano 15 Marca 2015 Kilka nowych zdjęć po dokonaniu paru poprawek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi