Markuz Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 A Ty jak planujesz go zrobić, będzie raczej zadbany czy zmęczony frontowym życiem:?: Raczej nie będę go mocno masakrował. Pierwsze podejście do młotkowania oraz malunki na gąsienicach. No i mniej więcej docelowy układ na podstawce na której planuję dodać jeszcze 3 do 4 statystów. Następny etap to lakier mat i brudzenie pigmentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Kwietnia 2016 Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Marcin do tego słupa jeszcze jakieś zerwane przewody na izolatorach daj. Sam model coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Świetnie to wygląda - z każdą odsłoną coraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Witam. Powoli zbliżam się do końca mam nadzieję, że na Warszawską Fiestę się wyrobię. Marcin do tego słupa jeszcze jakieś zerwane przewody na izolatorach daj. Sam model coraz lepiej.Krzysiek dzięki za zwrócenie uwagi. Planuję dodać zerwane druty, jakiś czas temu zabezpieczyłem zerwaną najcieńszą strunę od gitary myślę, że się nada. Wracając do samego modelu podziałałem trochę pigmentami i innymi specyfikami, głównie Vallejo, Mig i AK Interactive. Zostało jeszcze dokleić lampę, klakson i dorobić liny holownicze. Całkiem poza kadrem warsztatowym malują się pozoranci którzy mają pojawić się na podstawce. Poniżej kilka zdjęć z dnia dzisiejszego. Wszelkie konstruktywne uwagi mile widziane. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 No to do wielkiego finału już z górki - czekamy. Będę miał wzorzec do naśladowania jak będę robił swoją "suczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterrrxd Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 O ile SU-122 jest sam w sobie strasznym brzydalem, to po tym brudzeniu aż chce się się na niego patrzeć Kolory wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 To kończ szybko i łap kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Września 2016 Autor Share Napisano 5 Września 2016 Witam, Prace przy modelu uważam za zakończone. Galeria pojawi się po ukończeniu podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radziecki102 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 No to dawaj galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 7 Września 2016 Autor Share Napisano 7 Września 2016 Zapraszam do galerii KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Super wykonanie . Bez opisu byłbym pewien, że to 1:35 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Witam, Kolejny odgrzebany warsztat w Nowym Roku. Podstawka pod SU-122 prawie gotowa. Podziałałem trochę nad roślinnością i dodałem zerwane druty telefoniczne. Dojdzie jeszcze jeden lub dwóch pozorantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Ślicznie Bardzo ładna podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi