Markuz Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Witam, Po przeszło trzech latach udało szczęśliwie ukończyć kolejny model. Do części z zestawu dodałem od siebie aluminiową lufę, i klamoty na pakę. Malowany jak to u mnie bywa wszystkim co było pod ręką, czyli farbami Vallejo, Citadel, olejami z Lidla, brudzony pigmentami AK, Mig i Vallejo. Z założenia miał to być pojazd w służbie RKKA więc musiałem skombinować odpowiednie kalki co jak widać się udało. Pozdrawiam i życzę miłego odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Ciekawy pomysł ze skrzynkami, model ładny, ale moim zdaniem błyszczy się. Chociaż to pewnie wina zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lutego 2015 Share Napisano 28 Lutego 2015 Podoba mi się i cieszę się że go w końcu zrobiłeś. Można by jeszcze trochę jarzmo olejami przybrudzić bo jakieś takie idealnie czyste jest przy reszcie modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Błysk powala, może to wina oświetlenia bo widać jakby pół mat dostał. 1:48 super skala, model przyzwoity no i zrusyfikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Marca 2015 Autor Share Napisano 6 Marca 2015 Dzięki za komentarze. Fakt trochę się na zdjęciach świeci, ale to chyba wina tego, że zdjęcia robiłem bez rozproszenia światła. Postaram się wykonać jeszcze kilka fotek w namiocie bezcieniowym. Można by jeszcze trochę jarzmo olejami przybrudzić bo jakieś takie idealnie czyste jest przy reszcie modelu. Co masz Krzyśku na myśli? W mojej opinii jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Chodzi mi o to że na kadłubie widać jakieś zacieki a jarzmo bez. No chyba że to wina fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Wygląda bardzo fajnie.Będę może nudny ale zalecam podstawkę. Szkoda go tak na białej kartce trzymać. Podoba mi się jeszcze wyczucie w stosowaniu tego co akurat jest "pod ręką". Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Bardzo fajny, choć to nie moja skala ;) "trofiejszczyki" na pancerzu oddają klimat ruskiej armii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 bardzo fajnie wygląda:) skąd wziołeś warzywka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Marca 2015 Autor Share Napisano 9 Marca 2015 Krzysiek - jarzmo jest wybrudzone bardziej jednolicie, bez wyraźnych zacieków. Gerd - podstawki na chwile obecną nie przewiduję. Zabierają dużo czasu, a jak widać sklecenie samego modelu zajmuje mi ponad 3 lata. lukaszskc21 - skrzynie z warzywami i butelki to zestaw BlackDog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Model ukończony już dawno natomiast podstawka nabrała ostatecznego kształtu na początku roku. Nadszedł czas na końcową galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Efektowny finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 14 Czerwca 2017 Share Napisano 14 Czerwca 2017 Podstawka robi robotę i na moje oko kukiełki odstają in plus od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Moim zdaniem czołg jest za czysty na teren, na którym go postawiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi