Skocz do zawartości

[G] Ehrhardt 1917 White Storm 1/35

bożo wpożo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie powiem, że na żywo był lepszy niż na zdjęciach(bo na fotach już był rewelacyjny), ale był równie dobry !! I fajnie cię było Grzegorz poznać !!!

ale rozcieńczałem farbę zmywaczem do hamulców

O takiej taktyce jeszcze nie słyszałem. Czytałeś napisy na płynie hamulcowym? Albo czegoś nie rozumiem.

Nie rozumiesz ........

Model świetny

Bardzo gorąco gratuluję pięknego wykonania modelu. Bardzo cieszy mnie zwłaszcza fakt, że wszystkim się podoba, i że autor tego modelu tak dobrze wyraża się o samych częściach i ich pasowaniu.

Długo biłem się z myślami o napisaniu tego tekstu, ale niech tam. Miło mi gdyż jestem autorem modelu matki oraz rysunków montażowych Ehrhardta. Dwa lata z przerwami. Dla informacji (znaczy dla pochwalenia się) inne moje modele matki to:

Dla ARMO - 4TP, Austin-Putiłow-Kegress, Przyczepa paliwowa wz.34, M111 Sokół 1000 w wersji podstawowej i z rkm wz.28

Dla Choroszy...- M111 Sokół 1000 w 8 wersjach, Figurki do Sokoła, PZInż. 130, PZInż. 152, Drezyna pancerna Tatra T18, oraz C7p z pełnym wnętrzem i wyposażeniem.

I na razie tyle. Z akcentem na "na razie".

Jeszcze raz gorąco gratuluję i pozdrawiam wszystkich modelarzy. Zwłaszcza tych zainteresowanych sprzętem polskim i używanym przez Wojsko Polskie II Rzeczypospolitej.

Przepraszam za lekki ot

Dla Choroszy...(....)oraz C7p z pełnym wnętrzem i wyposażeniem.

To będzie jakiś nowy model, czy miałeś na myśli Armo?

No i gratuluję modeli. Mam PZInż. 130 i Tatrę. Świetne modele

C7P całkiem nowy. Z pełnym wnętrzem. Z możliwością otwarcia silnika i takie tam. Starałem się poprawić wszystko co zobaczyłem. Dla ARMO też go robiłem. Miał być cały, ale właśnie wyszedł plastik...

Jeszcze raz dziękuję i jeszcze raz GRATULUJĘ WYKONANIA MODELU Ehrhardta I NAGRÓD W BYTOMIU.

Jeszcze raz wszystkim ślicznie dziękuję za dobre słowa i jest mi bardzo miło . Pokrak dostał wyróżnienie w Bytomiu i aż dwie nagrody specjalne . Cieszę się również , że odezwał się autor modelu . Skoro Tatra jest Pańskiego autorstwa , to już ją zamawiam

O takiej taktyce jeszcze nie słyszałem. Czytałeś napisy na płynie hamulcowym? Albo czegoś nie rozumiem.

Zmywaczem, odtłuszczaczem , nie płynem hamulcowym

Bardzo gorąco gratuluję pięknego wykonania modelu. Bardzo cieszy mnie zwłaszcza fakt, że wszystkim się podoba, i że autor tego modelu tak dobrze wyraża się o samych częściach i ich pasowaniu.

Długo biłem się z myślami o napisaniu tego tekstu, ale niech tam. Miło mi gdyż jestem autorem modelu matki oraz rysunków montażowych Ehrhardta. Dwa lata z przerwami. Dla informacji (znaczy dla pochwalenia się) inne moje modele matki to:

Dla ARMO - 4TP, Austin-Putiłow-Kegress, Przyczepa paliwowa wz.34, M111 Sokół 1000 w wersji podstawowej i z rkm wz.28

Dla Choroszy...- M111 Sokół 1000 w 8 wersjach, Figurki do Sokoła, PZInż. 130, PZInż. 152, Drezyna pancerna Tatra T18, oraz C7p z pełnym wnętrzem i wyposażeniem.

I na razie tyle. Z akcentem na "na razie".

Jeszcze raz gorąco gratuluję i pozdrawiam wszystkich modelarzy. Zwłaszcza tych zainteresowanych sprzętem polskim i używanym przez Wojsko Polskie II Rzeczypospolitej.

Cieszę się z ujawnienia autora modeli. Poza Sokołami wszystkie mam w poczekalni.

Tatrę właśnie zaczynam. Bardzo mi się podoba. Czekam na nowe ciekawe projekty.

Jeszcze raz wszystkim ślicznie dziękuję za dobre słowa i jest mi bardzo miło . Pokrak dostał wyróżnienie w Bytomiu i aż dwie nagrody specjalne . Cieszę się również , że odezwał się autor modelu . Skoro Tatra jest Pańskiego autorstwa , to już ją zamawiam

Zmywaczem, odtłuszczaczem , nie płynem hamulcowym

Aha, rozumiem. Nie wiedziałem, że jest coś takiego. Dziękuję.