Grzesko Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Jako, że model skończony przedstawiam galerię. Widok ogólny: , , , , , , , , , -------------------------------------------------------------------------------------- No i trochę szczegółów: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Warsztat można obejrzeć tu: viewtopic.php?f=86&t=41110 I tak oto się prezentuje. Ale nie było by go tutaj gdyby nie wkład PZL Adamsky ( Adam Pękala) w postaci projektu i wykonania kalek specjalnie pod ta wersję. Pozdrawiam Grzegorz Edytowane 17 Marca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuSSer Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Klasa !! Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Gratuluję pięknego wiatraka! Widziałem na żywo w Bytomiu i zrobił na mnie bardzo duże wrażenie! Słowa uznania za duży wkład własny, z przyjemnością śledziłem relację z budowy, co będzie następne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Proszę pana...powiem tak-pewnie jakieś niedociągnięcia ma...i o tym sam najlepiej wiesz i jesteś swiadomy ale jak dla mnie to UCZTA DLA OCZU Edytowane 17 Marca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Miałem coś dodać i żle nacisnąłem sorry Edytowane 17 Marca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Piękna sprawa, po prostu piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 Wiatraki to nie moja bajka, ale ten jest po prostu piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesko Napisano 17 Marca 2015 Autor Share Napisano 17 Marca 2015 Dziękuję za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 17 Marca 2015 Share Napisano 17 Marca 2015 ładniutki I rzeczywiście na żywca w Bytomiu robił duuże wrażenie! Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Mocno psuje efekt końcowy kiepski biały kolor tych kalkomanii ale model zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Super Gratulacje tak zacnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi