Grzesko Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Jako, że model skończony przedstawiam galerię. Widok ogólny: , , , , , , , , , -------------------------------------------------------------------------------------- No i trochę szczegółów: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Warsztat można obejrzeć tu: viewtopic.php?f=86&t=41110 I tak oto się prezentuje. Ale nie było by go tutaj gdyby nie wkład PZL Adamsky ( Adam Pękala) w postaci projektu i wykonania kalek specjalnie pod ta wersję. Pozdrawiam Grzegorz Edited March 17, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuSSer Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Klasa !! Bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PabloA Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Gratuluję pięknego wiatraka! Widziałem na żywo w Bytomiu i zrobił na mnie bardzo duże wrażenie! Słowa uznania za duży wkład własny, z przyjemnością śledziłem relację z budowy, co będzie następne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Proszę pana...powiem tak-pewnie jakieś niedociągnięcia ma...i o tym sam najlepiej wiesz i jesteś swiadomy ale jak dla mnie to UCZTA DLA OCZU Edited March 17, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Miałem coś dodać i żle nacisnąłem sorry Edited March 17, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Piękna sprawa, po prostu piękna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solaris7813 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Wiatraki to nie moja bajka, ale ten jest po prostu piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesko Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Dziękuję za słowa uznania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 ładniutki I rzeczywiście na żywca w Bytomiu robił duuże wrażenie! Świetna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeliusManu Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Mocno psuje efekt końcowy kiepski biały kolor tych kalkomanii ale model zacny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Super Gratulacje tak zacnego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts