Solo Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 Zdaje się, że takiego tematu nie ma, a szkoda. To zacznę. Bardzo lubiana przeze mnie firma Freedom Model Kits zapowiedziała swój kolejny samolot: F-20A Tigershark. Planowana premiera: 15 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtx Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Dla wielbicieli ruskich rur - pojawił się nowy model Su-9 Trumpetera: http://new2.trumpeter-china.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=128&l=en. Wydaje się wyglądać zacnie. Mam nadzieję, że szybko zdałnskejlują go do 1/72, bo z wyrobem Amodela, mimo pewnych doświadczeń, nie chce mi się walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Marca 2015 Autor Share Napisano 20 Marca 2015 Eduard ogłosił zapowiedzi na maj. Wśród nich ciekawa rzecz, o której nigdy nie słyszałem: zestaw o nazwie Good Evening Da Nang. Prawdopodobnie będzie to zestaw z modelem F-4C Academy, gdyż w tej samej zapowiedzi pojawia się pozycja z blaszkami "F-4C Upgrade Set". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Marca 2015 Autor Share Napisano 25 Marca 2015 Academy zapowiedziała nowy model F-5E Tiger. Na razie nie znalazłem żadnych zdjęć. Fajnie, że wreszcie coś nowego z odrzutowców w tej skali, nie kolejny F-4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucasKeller Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Jeśli chodzi o sowieckie konstrukcje, spróbuj poszukać miga 29 Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Jeśli chodzi o sowieckie konstrukcje, spróbuj poszukać miga 29 Zvezdy Solo i sowiecka konstrukcja! chcę to zobaczyć pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Zapowiedzi Eduarda na czerwiec. Będą jednak blaszki do A-37B. Cieszy mnie także kontynuacja "linii" uzbrojenia. Będzie wreszcie Mk.84 oraz GBU-49 (co prawda w 1:72, ale pewnie w maju wypuszczą w 1:48). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 A nie orientuje sie moze ktos czy GWH nie mysli o wypuszczeniu MiGa-29UB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Ja się orientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 I...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Bomi zdradzisz cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Bomi zdradzisz cos wiecej? W przydługim wątku na ARC ktoś powiązany z GWH pisał że nie planują UB, natomiast SMT (który właśnie jest w produkcji) już tak. Jak ludzie zaczęli się buntować że UB musi być to napisali że po wypuszczeniu SMT rozważą wypuszczenie wariantu UB. Tyle pamiętam. *przytula do siebie pudełko z UB Eduarda ciężko wydarte z czeskich rąk za równowartość 270 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOMI21 Napisano 28 Kwietnia 2015 Share Napisano 28 Kwietnia 2015 za 270PLN to i ja moge kogoś uszczęśliwić edkowym UB ... są chętni? Kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 5 Maja 2015 Autor Share Napisano 5 Maja 2015 Kinetic zapowiada nowy model: Sorry to have been so busy over the last weeks! We have a lot of ground to cover, but most importantly this morning, we are TEN DAYS out from a major new tooling announcement! New CAD renderings are ready, so stay tuned for that. In the interim, we'll take a deeper look at the recently released AMX, the upcoming F-16XL and the Harrier FRS.1. We expect the first test shot of that last one next week! A także Zoukei Mura zapowiada ponoć dwusilnikowy, dwumiejscowy odrzutowiec, prawdopodobnie F-4 Phantom II (info z ARC): In the latest "Old Man's Blog" on Zoukei Mura's site (#65, not translated yet at the time of this post), Shigeta-san gives the following hints about their next project: 1) they're getting close to the point when they'll add a jet to the SWS lineup 2) two seats, two engines 3) shown in Ta 152 Blog #5 4) 1/48 scale Considering there is a photo of him in front of an F-4 in said Blog #5, it sounds like a 1/48 F-4 is incoming. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 No to trochę bez sensu bo fajnego F-4 już mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Maja 2015 Autor Share Napisano 6 Maja 2015 Też tak myślę, że to trochę taki strzał na wiwat, bo komercyjnie ma to niewielkie uzasadnienie. Szczególnie, że zdaje się iż Academy wypuszczając F-4J jeszcze nie skończyła serii. A przecież tuż za nią kroczy Eduard wydając te swoje pięknie wzbogacone zestawy. Mam bardzo cichą nadzieję, że może będzie to F-14, bo w kwestii modeli tej maszyny, to nie ma nikogo dominującego na rynku, więc może... Wiele dobrego czytałem o tej japońskiej firmie, choć jej modele ponoć bardzo drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Porządnego Su-27 by zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 http://www.jadarhobby.pl/revell-855856-mil24d-hind-helicopter-148-p-43797.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 Nie ma się czym podniecać, to stary Monogram. Za dwa lata może będzie można się podniecić tym: http://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/234981741-148-mil-mi-24-hind-avantgarde-model-kits/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 14 Maja 2015 Share Napisano 14 Maja 2015 No wlasnie za dwa lata a moze i wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Maja 2015 Autor Share Napisano 30 Maja 2015 Miłe wieści z BM: podobno Eduard planuje kolejne, bardzo smakowite Limited Edition: - F-8E Crusader (Hasegawa plus dodatki) - F-86F Sabre (Hasegawa plus dodatki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2015 Można powiedzieć, że oficjalnie Eduard zapowiedział kolejny zestaw specjalny ze współczesnym odrzutowcem: Vietnam Scooters. Z poniższej listy zapowiedzi można wywnioskować, że niespodzianki dużej nie będzie, jeśli już to na minus. Zestaw z A-4E/F Hasegawy, do fotelik, blaszki, maski i... to wszystko. Kalkomanie - Cartografa. Już teraz można zamawiać dodatkowe blaszki, zestaw uzbrojenia (w cenie zbliżonej do samego zestawu), silnik oraz koła. Przykre, ale te zestawy Eduarda stają się coraz bardziej karykaturalne jeśli chodzi o zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Nowy Sea Harrier od Kinetica już nadlatuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Lipca 2015 Autor Share Napisano 6 Lipca 2015 Jaram się jak małe dziecko: Jest pudełko do F-20: A także malowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Lipca 2015 Autor Share Napisano 23 Lipca 2015 Są już pierwsze zdjęcia wyprasek powyższych samolotów: Sea Harrier GR.1/AV-8A od Kinetica: A także F-20A z Freedom MK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi