Flachenty Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Moja ostatnia robótka. Żywiczny model Orlika TC-1 na bazie zestawu TOP GUN Models. Model robiony w ekspresowym tempie (miesiąc) ze względu na Festiwal w Bytomiu, w związku z tym paru błędów nie udało się uniknąć. Mojej roboty jest całe podwozie, niektóre elementy wnętrza i parę drobiazgów na zewnątrz. Zapraszam do komentowania z zastrzeżeniem, że nic już w nim przerabiać nie będę. I żeby nie było, że taki brudny to fotka porównawcza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 bardzo realnie. Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 AAAAle Andrzeju ochoty narobiłeś mi na tego Orlika.......pomijając mankamenty konstrukcyjne owiewki,o których gdzieś ktoś wspominał.....naprawdę piękny jest-bardzo mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Świetny tematycznie i bardzo ładny model gratuluję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżak_Stronk Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 modelik bardzo ładny, kalki drukował Pan sam , bo wyglądają jak drukowane w domu na kartonie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Bardzo ładny orlik. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: F-22 Raptor - Italeri 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Tak patrzę , patrzę i wydaje mi się za jasny... ...ale fakt jak w 97' w Radomiu w pokrowcu pod skrzydłem pod nim na warcie spałem, to kolor mógł mieć w nocy ciemniejszy Flaszka naoglądałem się oryginału, w Łasku też go ostatnio mogłem pogłaskać. Piękny modelik Ci wyszedł naprawdę zacna robota Tomaszkowi też sie podziękowania należą, że wreszcie udało się dobrnąć do końca i dał radę go skończyć ...ale szkoda że to nie śmigłowiec i ze taki wielki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Wysoka klasa. Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Zarzekałem się, że nie poprawiam ale jednak. Poprawiłem wydechy i dorobiłem podstawkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 No miodzio A podstaweczka też fajnie ci wyszła. Z czego zrobiona? (wygląda nieco jak pumeks ;P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rizzi GT Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Fajny model. W Bytomiu skupił na dłużej moją uwagę. Co do podstawki to (o ile się nie mylę) deska do krojenia. Sam też podobnie swojego MIGa-21 pokazałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flachenty Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Były w biedronce w promocji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakor1 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Były w biedronce w promocji Orliki?!?!?!!!! ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts