Flachenty Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Moja ostatnia robótka. Żywiczny model Orlika TC-1 na bazie zestawu TOP GUN Models. Model robiony w ekspresowym tempie (miesiąc) ze względu na Festiwal w Bytomiu, w związku z tym paru błędów nie udało się uniknąć. Mojej roboty jest całe podwozie, niektóre elementy wnętrza i parę drobiazgów na zewnątrz. Zapraszam do komentowania z zastrzeżeniem, że nic już w nim przerabiać nie będę. I żeby nie było, że taki brudny to fotka porównawcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 bardzo realnie. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 AAAAle Andrzeju ochoty narobiłeś mi na tego Orlika.......pomijając mankamenty konstrukcyjne owiewki,o których gdzieś ktoś wspominał.....naprawdę piękny jest-bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Świetny tematycznie i bardzo ładny model gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 modelik bardzo ładny, kalki drukował Pan sam , bo wyglądają jak drukowane w domu na kartonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Bardzo ładny orlik. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: F-22 Raptor - Italeri 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Tak patrzę , patrzę i wydaje mi się za jasny... ...ale fakt jak w 97' w Radomiu w pokrowcu pod skrzydłem pod nim na warcie spałem, to kolor mógł mieć w nocy ciemniejszy Flaszka naoglądałem się oryginału, w Łasku też go ostatnio mogłem pogłaskać. Piękny modelik Ci wyszedł naprawdę zacna robota Tomaszkowi też sie podziękowania należą, że wreszcie udało się dobrnąć do końca i dał radę go skończyć ...ale szkoda że to nie śmigłowiec i ze taki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Wysoka klasa. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 15 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Zarzekałem się, że nie poprawiam ale jednak. Poprawiłem wydechy i dorobiłem podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 No miodzio A podstaweczka też fajnie ci wyszła. Z czego zrobiona? (wygląda nieco jak pumeks ;P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 16 Kwietnia 2015 Share Napisano 16 Kwietnia 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Fajny model. W Bytomiu skupił na dłużej moją uwagę. Co do podstawki to (o ile się nie mylę) deska do krojenia. Sam też podobnie swojego MIGa-21 pokazałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Były w biedronce w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 22 Kwietnia 2015 Share Napisano 22 Kwietnia 2015 Były w biedronce w promocji Orliki?!?!?!!!! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi