Mikele Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) Model prosto z pudła, malowany Gunze C i lokalnie Tamiya, brudzony pigmentami Mig. Kalkomanie dla polskiego malowania w wykonaniu Pepsi Adama. Czarny zawsze w modzie ;) Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Elegancki . Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Ja też jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Marca 2015 Share Napisano 21 Marca 2015 Bardo ładny i do tego w polskim malowaniu _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: F-22 - Italeri 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Trudny temat, bardzo fajnie wyszedł Ci ten czarny. Może trochę ta rdza na silnikach zbyt szorstka, przydało by się może trochę przebłysków zmęczonego metalu. Oponki nabite do 100 atmosfer chyba ;) Ale ogólnie model super, szczególnie to kamo dobrze Ci wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Marca 2015 Autor Share Napisano 23 Marca 2015 A widzisz, konkretnie niedopatrzenie. Nie popatrzyłem w plany i wyszło jak Tamiya dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marin Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Bardzo fajny model bardzo fajnego samolotu. Rdzawy kolor mocno po bandzie ale może tak powinno być - masz jakieś foty z taką rdzą? Nie przekonują mnie te otarcia na łopatach śmigieł. Reszta fajnie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 Dobrych zdjęć z epoki to jest jak na lekarstwo, ale takie o: też można znaleźć. Z tą rdzą to powiem szczerze nawet mnie efekt zaskoczył, bo używam jej na kolektory wydechowe już jakiś czas i jest wiarygodnie z tymże tu na dużej powierzchni efekt korozji widać bardzo wyraźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Dobrych zdjęć z epoki to jest jak na lekarstwo, ale takie o: też można znaleźć. Z tą rdzą to powiem szczerze nawet mnie efekt zaskoczył, bo używam jej na kolektory wydechowe już jakiś czas i jest wiarygodnie z tymże tu na dużej powierzchni efekt korozji widać bardzo wyraźnie. Dla mnie to tej rdzy troszkę za wiele .bardziej pasuje do broni pancernej na wydechach niż w samolotach. Dla potwierdzenia mojej uwagi fotka Widać na niej że przesadzanie z tą rdzą trochę mija sie z prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Mi brakuje washa na goleniach podwozia. Generalnie bardzo ładnie wykonany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi