ModelarzXXS Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Dobry wieczór Dzisiaj przedstawiam to co skleiłem z tektury falistej na lekcji plastyki. To coś jest jeszcze nie posprejowane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Przepraszam pomyliłem miejsce. Czy ktoś mógłby to przenieść do Tematyki Różne - Pozostałe, albo Różne - dioramy Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Różne - dioramy Nie no diorama jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Kwietnia 2015 Share Napisano 4 Kwietnia 2015 Spóźniłeś się o 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Kto spóźnił się o 3 dni? Jeżeli ja to z czym się spóźniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Już chyba wiem już z czym , ale nie o 3 dni, ale o więcej Wykonałem to coś na lekcji plastyki z 2-4 tygodnie temu, ale nie miałem czasu na zrobienie zdjęć i wstawienie na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Po pierwsze problemy z logiką i matematyką. Koledzy delikatnie Ci sugerowali, że materiały i wykonanie w formule 1 kwietnia się co najwyżej trzymają. Poniał? Bo prościej i bez wyrażania dosadnych opinii już się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 A to dlaczego? Spróbuj jednak się rozwinąć w wypowiedzi, cooperze. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Po pierwsze to radziłbym żeby szanowny autor wątku zajrzał do słownika i sprawdził jak się poprawnie pisze: "tektura" czy "tektóra" i poprawił ewidentny błąd ortograficzny. Co do samego modelu... Pomysł fajny na 1 kwietnia;) Choć widać że chłopak ma smykałkę do rękodzieła artystycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Po pierwsze to radziłbym żeby szanowny autor wątku zajrzał do słownika i sprawdził jak się poprawnie pisze: "tektura" czy "tektóra" i poprawił ewidentny błąd ortograficzny.Co do samego modelu... Pomysł fajny na 1 kwietnia;) Choć widać że chłopak ma smykałkę do rękodzieła artystycznego Po pierwsze mam dysortografię. Po drugie to nie jest na 1 kwietnia. Pisałem, że to coś zrobiłem na lekcji plastyki 2-4 tygodnie temu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Skoro masz dysortografie to częściej powinieneś sięgać po słownik i sprawdzać czy aby nie popełniłeś błędu. Poza tym w przeglądarce masz przecież wbudowany słownik który na czerwono podkreśla Twoje ew. błędy w pisowni Jak na model na lekcje plastyki to jest ok. Jaką ocenę dostałeś? Fajnie że pochwaliłeś się swoim dziełem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 To jeszcze nie koniec, bo chciałbym to pomalować dlatego wstawiłem to na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 5 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Jaką ocenę dostałeś? Celującą, co już jest rzadkością od kiedy pani od plastyki została zmieniona. Wcześniej rzadkością była 6- i 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 A można z niej wystrzelić? Z tej armaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Dysortografia - świetna nazwa jednostki chorobowej znanej (za moich czasów) pod nazwą - NIEUK, LEŃ PARSZYWY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Możemy przestać śmiać się z dziecka? Chłopak się stara to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 5 Kwietnia 2015 Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Pogratulować oceny. Jeśli modelarstwo Ci się podoba to dalej działaj w tym hobby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Kwietnia 2015 Super Moderator Share Napisano 5 Kwietnia 2015 Zauważyłem że za każdym razem jak jakiś dzieciak chce coś pokazać, to najpierw musi zostać wyśmiany przez innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Dziwne jak poprzednim razem wrzuciłem coś na forum (mianowicie Fiata z serii ftf) to nikt się nie śmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Bo teraz pisząc, że zrobiłeś to na lekcji, poniekąd zdradzasz swój wiek. Niestety, zawsze znajdzie się ktoś, kto musi dogadać. Od siebie dodam tylko, abyś nie zrażał się niektórymi komentarzami, rób dalej to, co lubisz. Życzę Ci powodzenia w modelarstwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Ponawiam pytanie. Czy ta armata jest zdolna do oddania przynajmniej jednego wystrzału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Czy ta armata jest zdolna do oddania przynajmniej jednego wystrzału? A w jakim sensie? Jeżeli chodzi o zamek to nie da się z tektury falistej niczego dokładnego zrobić, więc ta armata nie może strzelić. (Poza tym to tektura niewielkiego wymiaru i nie ma pocisków do niej) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ModelarzXXS Napisano 6 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Od siebie dodam tylko, abyś nie zrażał się niektórymi komentarzami, rób dalej to, co lubisz. Życzę Ci powodzenia w modelarstwie! Nie zrażam się komentarzami. I raczej nie zaprzestane z modelami, bo już jestem przyzwyczajony do niewychodzenia tak jak się chce. (Już od kilku lat zajmuje się modelami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 A na dysgooglię Kolega również cierpi? Nie było takiego działa jak ZIS76, była 76 mm armata dywizyjna wz. 1942 (ZiS-3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 6 Kwietnia 2015 Share Napisano 6 Kwietnia 2015 Jeżeli chodzi o zamek to nie da się z tektury falistej niczego dokładnego zrobić, więc ta armata nie może strzelić. (Poza tym to tektura niewielkiego wymiaru i nie ma pocisków do niej) Szkoda, kurcze, szkoda... A może by załadować ją od przodu? Bez pocisku. Samym prochem tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi