makinen Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Figurka będzie, "otoczenia" nie . Wyglada na duzy, ale w zestawieniu z M- ATV to stosunkowo skromnie wypada. MRAPy to tylko odskocznia. Będzie Maxx PRO i moze Cougar 4x4. Kolejne humvee to viewtopic.php?f=87&t=48633 A później Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 O, Orev! A miał być Siyur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 O, Orev! A miał być Siyur Źle podlinkowałem ...palec się omsknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2015 Share Napisano 26 Kwietnia 2015 No prawie na wylocie jesteś, a ja się kotłuję ze wnętrzem. Po złożeniu w całość wnetrze można zobaczyć jedynie na zdjęciach. Zielone szyby zaciemnią wnętrze więc tylko przez otwarte przednie i tylne drzwi, coś tam będzie można dostrzec. wkażdym razie wezmę sobie naukę do serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2015 Gerd- rób wnętrze najlepiej i najdokładniej, jak potrafisz. Warto dla ćwiczenia, satysfakcji i spokojnego snu. Ja już inaczej nie potrafię, choć raz na jakiś czas buduję zamknięty na głucho pojazd, żeby nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 kroczę ku końcowi... Do dorobienia- anteny, szkła reflektorów, rdza na ich uchwycie, M2 na wieży, jeden kierunkowskaz przedni (trzy szybki pasowały, a czwarte jakby z innej bajki ), kable do reflektorów, "szkła" lusterek, szyba na wieży, oraz ogólne zakurzenie i zabłocenie retuszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Imponujący Bardzo dobrze się prezentuje, nie ma się czegoś przyczepić No może jedynie czerwonej farby transparentnej Możesz pstryknąć zbliżenie gościa w drzwiach? Jakimi farbami malowałeś MARPAT? Plecak wygląda znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 No to mnie Kubisz zdziwiłeś aż takim odbiorem Czerwone światła z tylu wyglądają bardzo dobrze- wyszły ciemno na zdjęciach. MARPAT to baza Pactra A118, pozostałe kolory to (jasny) Pactra chyba Pale Stone , a brąz to Vallejo 70875. Gościa pstryknę, jak skończę całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 No to mnie Kubisz zdziwiłeś aż takim odbiorem Dlaczego? Skoro model bardzo dobry, to co ma mi się nie spodobać MARPAT to baza Pactra A118, pozostałe kolory to (jasny) Pactra chyba Pale Stone , a brąz to Vallejo 70875. To coś mało tych kolorów, powinny być 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Wiem, ale na czwarty nie mam pomysłu... Podrzuć coś wg Twojej opinii i domaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Kwietnia 2015 Share Napisano 29 Kwietnia 2015 Nie podrzucę, bo nie mam pojęcia MARPAT jeszcze przede mną. Poszukaj w sieci, może gdzieś ktoś kiedyś dobierał kolorki. Albo na podstawie zdjęć oryginalnych mundurów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 A może to AORI? ;) W sumie jeden kolor w tą czy w tą, ja bym się nie rozdrabniał. I tak nie będzie widać pikselków desert marpata. A całość: rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes430 Napisano 30 Kwietnia 2015 Share Napisano 30 Kwietnia 2015 No no, szybkość prac taka jak zawsze, ale tutaj wyszedł świetny model, lepszy niż nie jeden humvee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 viewtopic.php?f=68&t=49000 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi