matejson Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Witam, Dla niezmęczonych drugowojenną tematyką przedstawiam mój ostatni model . "Premiera" odbyła się już na zawodach w Bytomiu, ale model nie zyskał uznania sędziów. Do budowy modelu wykorzystałem bazę w postaci zestawu Revell'a (wanna, koła), żywicznych gąsienic Winterketten z Modell Transu, aluminiowej lufy RB Model oraz żywicznej konwersji StuG 33b z firmy AMC. Model dodatkowo wymagał poprawek wykonanych we własnym zakresie. Relacja warsztatu pod tym linkiem. Mam nadzieję, że model się Wam podoba. Pozdrawiam, Mateusz Mathea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Bardzo mnie się podoba. Temat rzadki i wykonanie bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że model się Wam podoba. Podoba się i to bardzo się podoba. Wyrazy uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Świetna dioramka, musiałem dwa razy zerkać czy to na pewno skala 1:72 czy nie 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2015 Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Model ładny, i ciekawie wyszło to zimowe kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 13 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2015 Cieszę się, że jest taki pozytywny odbiór. Dziękuje. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 No cóż więcej dodać - piekna ta cała diorama - zacieki i odpryski Na S 33B poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Ze spokojnym sumieniem raz jeszcze mogę pochwalić tę pracę, ze szczególnym naciskiem na zimowe kamo. Choć ściana też mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Wiesz co Mateusz? Jak patrzę na Te twoje modele w skali 1/72 ( mam tu na myśli również Bisa, którego widziałem na żywo w Bytomiu), to aż korci mnie, żeby sobie taki w tej skali sprezentować. Później opamiętuję się, bo zapominam, że nie jestem Matejsonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Rewelacja, pojazd fajny a jako calosc z podstawka wyglada ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Super Świetna scenka i fajnie ten snieg wyszedł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 Super, nie spojrzałem początkowo na tytuł i byłem przekonany, że to 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 15 Kwietnia 2015 Share Napisano 15 Kwietnia 2015 no ładne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Kwietnia 2015 Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 17 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2015 Wiesz co Mateusz? Jak patrzę na Te twoje modele w skali 1/72 ( mam tu na myśli również Bisa, którego widziałem na żywo w Bytomiu), to aż korci mnie, żeby sobie taki w tej skali sprezentować. Później opamiętuję się, bo zapominam, że nie jestem Matejsonem. Mierzu, próbować i trenować zawsze się powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 19 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2015 Jeszcze jedna fotka: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 22 Października 2015 Autor Share Napisano 22 Października 2015 StuG 33b u francuzów w prasie: http://www.histoireetcollections.com/fr/85-steelmasters Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Gratki sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 23 Października 2015 Autor Share Napisano 23 Października 2015 Dziękuje Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Bardzo ładny model i scenka:) a najbardziej gratuluje Ci międzynarodowej kariery i uznania w znanych branżowych czasopismach trzymaj tak wysoki poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi