Marek Świderski Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Piękny samolot i Bardzo udany model. Szkoda ze tak mało popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 Dużo od siebie dodałeś, to lubię. Fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Imponujący zakres przeróbek, plastyczne malowanie. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Świetnie Ci wyszedł ten rozpoznawczy lightning. Przedział foto miód malina śledziłem wątek warsztatowy na scalemates.com - kawał dobrej modelarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Wiedziałem komu przekazać model. Warto było czekać na rezultat. Latem dostaniesz ten kawałek blachy oryginału z wykopalisk. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 27 Kwietnia 2015 Share Napisano 27 Kwietnia 2015 Widziałem w budowie na innej stronce i efekt końcowy nie zawodzi ani trochę piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 9 Września 2021 przez Marek Świderski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Maja 2015 Share Napisano 10 Maja 2015 Bardzo ładny. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20M - Supermodel + blachy Eduard 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Model zasługuje na fotkę admina. Gratulacje Marku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Zupełnie nie mogę się dopatrzeć, czym Wy się tu zachwycacie. Ktoś mógłby mi to pokazać palcem? Bo np. na tym zdjęciu: to białe...? czy to może srebrne jest...? co jak się domyślam, to ma imitować jakieś obdrapania, a to raczej wygląda jakby tam narobiły gołębie i ktoś to próbował nieudolnie zmyć szmatą. O malarskiej całej reszcie to już mi się nawet nie chce pisać. Kurcze...foto Admina...nie no...gratuluję...bardzo gratuluję....Adminowi wyboru. Nie mnie to oceniać, ale pogratulować zawsze można. Ale się poziom zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Maja 2015 Share Napisano 11 Maja 2015 Piękny model, Ciekawie pomalowany-oryginalnie przebarwienia, świetny detal- bardzo mi się podobają aparaty foto. no i P-38 !!! Gratuluje foty admina !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Jak na moje oko...model pierwsza klasa,a szczególnie detale które tam zostały zmajstrowane-podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 13 Maja 2015 Share Napisano 13 Maja 2015 Gratulacje! Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_s Napisano 15 Maja 2015 Share Napisano 15 Maja 2015 Zupełnie nie mogę się dopatrzeć, czym Wy się tu zachwycacie. W zasadzie ja też. Pomijam detal, który można dostrzec albo i nie. Jednak nie rzuca się w oczy tak bardzo jak całoksztalt malarski i wykończenie. Albo raczej brak wykończenia. Ale się poziom zrobił. Rzeczywiście jest coś na rzeczy i daje się niestety zauważyć, że jakby coraz częściej na głównej stronie pokazywane są zdjęcia modeli z całkiem niskich półek. To raczej nie zachęca do jakiegoś szczególnego interesowania się tym forum. A szkoda. Bo jeszcze całkiem niedawno był tu jakiś potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi