Mikele Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Nabiera życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 No kurcze pięknie wygląda Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Zbliża się ku końcowi wycieraczki, wodzidło i parę pierdół gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Co ja tu mogę napisać poza tym, że zazdroszczę talentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Co ja tu mogę napisać poza tym, że zazdroszczę talentu...Nie tylko ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Jako, że przy modelu niespecjalnie chciało mi się dłubać to wydłubałem sobie podstawkę A dylatacje między płytami na podstawce to z czego? Wyszło kozacko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Czarna matowa farba grubo kładziona pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Jak od linijki Gratuluję cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Co ja tu mogę napisać poza tym, że zazdroszczę talentu... ooooo powiedział ten co go nie ma a wodzidło to jakies zestawowe,czy samoróbka...bo fajnie wyszło a kółeczka mniamnuśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Zapraszam do galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=50376 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Już byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi