adam215 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Witam Scout Car prezentuje się całkiem fajnie. Ślady eksploatacji i brudzenie wyważone nie czyniące z pojazdu gruchota na ostatniej prostej ku złomowisku. Bardzo podoba mi się efekt metaliczności i "ciężkości" uzbrojenia jaki uzyskałeś na 50-tce i Thompsonie. Reszta gratów też fajnie wykonana. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Kawal pieknej solidnej roboty a poza tym to moj ulubiony pojazd po stronie aliantow. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Bardzo fajny Aliant podoba mi się, może takiego zrobić w polskim malowaniu, będę myślał przez tę galerię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Koledzy wcześniej wymienili mocne strony wykonania modelu. Mi za to podoba się silnik i jego osłona oraz plandeka z tyłu. Trochę za ciemne to wszystko, ale ogólnie bardzo udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Super! Tez go mam już bardzo długo czeka na sklejenie i nie wiem kiedy się doczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Czadowy model,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2015 Dziękuję, pozdrawiam wszystkich. ,,polskie malowanie'' gdzie znaleźć?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Bardzo fajnie wyszedł, fakt mógłby być nieco jaśniejszy. Też mam go w planie tyle że w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi