Mikele Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 No i cacy. Jak na koniec płat ma być na błysk to śmiało możesz GX100 polerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Już się błyszczy,na zdjęciach nie widać tego tak bardzo. Użyłem lakieru Tamyia,jak dobrze wyschnie to go potraktuje jakimś filcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Cena porównywalna do jakości produktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Cena porównywalna do jakości produktu Wiesz ja lubię szpachlować i szlifować,za 20 dychy to mi się reką nie chce ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba32440 Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Wiesz ja lubię szpachlować i szlifować,za 20 dychy to mi się reką nie chce ruszać. To pokaż że ci się (chce) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 Bardzo proste. Wkręcić lub wkleić metalowy pręt w koło. Następnie zamocować całość w wiertarce i rysikiem przeryc na obrotach 4 linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Listopada 2015 Autor Share Napisano 2 Listopada 2015 Wiesz ja lubię szpachlować i szlifować,za 20 dychy to mi się reką nie chce ruszać. To pokaż że ci się (chce) ! Po 3 krotnym zmywaniu farby strzeliłem focha i nie chce mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2016 Prawdziwy "Precious Metal" się reperuje czas też na nie prawdziwego ;o) Po zmyci poprzednich dokonań musiałem przytyczanie od nowa zająć się powierzchnią.Wyszło to na plus dla "Pięknego" ;o) Poprawiłem część linii podziału,doszlifowałem miejsce gdzie dorabiałem kadłub,wypolerowałem surfa. Zastanawiam się teraz czy na tak przygotowane skrzydło kłaść już oczojebny zielony,czy dać jeszcze biały podkład? Linie podziału są fajnie delikatne nie chcę ich "stracić" pod warstwami farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Lutego 2016 Autor Share Napisano 3 Lutego 2016 Uporałem się z zielonym.Nie jestem do końca zadowolony z efektu. Nie widać tego na fotach ale kolor jest gdzieniegdzie położony z nierównym nasyceniem i po wypolerowaniu widać w lakierze mikro dziurki. Niestety szlifowanie lakieru wiąże się z ryzykiem przetarcia,a TYM kolorem poprawki są praktycznie niemożliwe (nie można zamalować uszkodzonej powierzchni bez zmiany nasycenia wokoło) Raczej zostaje,no chyba że coś mi strzeli do łba i wymyślę sposób na zmycie tylko skrzydeł,kupię lakier innej firmy i wszystko od nowa 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 widać kawał włożonej pracy, będzie dobrze pozdrawiam ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 Tak to już jest, albo robisz to co wszyscy albo musisz się narobić, żeby mieć to co chcesz. Jak zobaczyłem in-box miałem napisać "wyrzuć to" ale teraz to już szkoda. Chcesz "Czaplę" z ZTS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Dobre pytanie... Czapla to godne wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 31 Marca 2016 Share Napisano 31 Marca 2016 Jasny kiciuś Adam Ty to lubisz wyzwania...a mnie od szaleńców nazwałeś. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2016 Artek,ja imadeł w 72 nie dziergam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi