Leszek.Sz. Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Zestaw Eduarda Profipak, pitot metalowy z Mastera, fotel żywica Airesa. Malowanie z 10 elt Łask. Edytowane 22 Listopada 2020 przez Leszek.Sz. Zmiana fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Pieknie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Bardzo ładny . Kamo chyba od ręki malowałeś, ja wolę maskować plasteliną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Bardzo ładnie pomalowany, ale trochę brakuje mi jakiegoś washa, zabrudzeń, choćby odrobinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Z bólem serca muszę postawić 5+ .Ładny , ale te w naturze najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Ładny Kamo chyba z ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Świetnie się prezentuje w tym mundurku. Gratulacje - udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 9 Lipca 2015 Share Napisano 9 Lipca 2015 Bardzo ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Ładnie i czysto sklejony. Całkiem fajnie wyszło malowanie, ale Migowi trochę jednak brakuje życia. Ślady eksploatacji rzeczywiście by się przydały, bo teraz jest trochę zbyt sterylny. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Bardzo fajny Polak Zawsze mi się podobało to żarówiaste wnętrze w Migach 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Witam, dzięki za opinie. Co do czystości to fakt, ten egzemplarz jest dość wychuchany bo generalnie taki miał być, krótko latał w tym malowaniu, na fotkach które mam oryginał też jest czysty i bez życia. Ale to nieistotne, mam naszykowane kolejne egzemplarze zmęczone służbą, z podmalówkami, wyciekami. Będzie co robić jeśli chodzi o eksploatację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Swietny poprostu.Gratulacje! Ps Mam taki do zrobienia teraz jak sie napatrzylem na twoj to chyba sie za niego zabiore. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Leszek, może jakieś zdjęcie całej kolekcji polskich 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Bardzo fajny model w moim ulubiony kamuflażu - także popełniłem MiG'a w tym kamo. Gratuluję i także chętnie obejrzę całą kolekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Lipca 2015 Autor Share Napisano 10 Lipca 2015 Leszek, może jakieś zdjęcie całej kolekcji polskich 1/48 To pierwszy w 1/48, reszta w planach czeka w pudełkach na zrobienie, kolejny będzie PFM lub PF. Trochę migów zrobiłem ale w 1/72, sprzedałem je i teraz robię od nowa w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Lipca 2015 Share Napisano 10 Lipca 2015 Pięknie zrobiony MiG. _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Armata Bofors - Ftf 1/72 - ukończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi