erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Cześć Waszmościowie . Kolejny niemaszek ( przedostatni ) gotowy , no to wrzucam foty: 141 części + gęsi gumiaki + 15godzin z nim sam sam . Przydział 3 dywizja pancerna, 4 kompania - Francyja 1940. Zdjęcia z rąsi, malowany oczywiście pędzlami -..No najlepsze światło mam przy oknie dachowym i z niego korzystam . Sorry za tą dloń ,ale nie o dłoń tu chodzi a o model . Fotki z jego tworzenia : Kalki cieniótkie malutkie - mega mi nerwów zjadły (Tutaj pierwszy zestaw ,ale na nim poległem ). Z drugim zestawem "411" się udało GotowY : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Obecnie na warsztacie u mnie Sd.Kfz.7 od Revella a potem czas już na POLAKÓW 1939-1945 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 czwóreczka prezentuje sie bardzo dobrze. Te blaszki to zestawowe ? Pytam bo sprytne. Fajny pomysł by zrobić z blaszki tylko początek i koniec błotników. Czyli te elementy, które normalnie zdradzałyby grubość plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Dzięki , tak PE z zestawu http://www.model-making.eu/products/Pz.Kpfw.-IVD-BLITZKRIEG-NA-ZACHODZIE.html ...Chciałoby sie jeszcze E skleić od Mirage ,ale trzeba juz niemcom powiedzieć stanowczo auf wiedersehen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Dla mnie git Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 Ładny ;) gratuluje;) znowu fotka admina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 18 Lipca 2015 Autor Share Napisano 18 Lipca 2015 Ładny ;) gratuluje;) znowu fotka admina? Dzięki ...Hahaha no tamten Flak 36 na głównej to był raczej przypadek , ale miły nawet bardzo dla mnie średniaka w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Fajniutka czwóreczka Ci wyszła Szkoda że to już końcówka niemiaszków ale na polskie pojazdy w Twoim wykonaniu też chętnie popatrzę - może sam nabiorę ochoty na jakiegoś "Polaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Super wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Całkiem przyjemnie. Przy okazji kolejnej odsłony "konia pociągowego" panzerwaffe ze stajni Mirage hobby w 1/72 Wyszła główna bolączka tego zestawu a mianowicie za daleko zamontowane koło napinające, wyglądające jak by było zamontowane na wysięgniku poza obrysem wanny kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 """"Przy okazji kolejnej odsłony "konia pociągowego" panzerwaffe ze stajni Mirage hobby w 1/72 Wyszła główna bolączka tego zestawu a mianowicie za daleko zamontowane koło napinające, wyglądające jak by było zamontowane na wysięgniku poza obrysem wanny kadłuba."""" Co racja to racja - z późno się pokapowałem nie chciałem go już demolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 P.S. Odgrzewany kotlet ,ale... : Chciałem poinformować ,że jednak poprawiłem te koła napinające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Kwietnia 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Czołem no i brawo jako jeden z nielicznych ;) Znacznie lepiej to wygląda... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Wygląda smakowicie. Jedyne do czego się można przyczepić to gąski jakieś takie wydają się odpychane przez kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 21 Kwietnia 2016 Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Faktycznie, było świetnie a jest jeszcze lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi