Solo Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 No-no, ładnie się to ogląda. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Dziękuję Panowie pozdrowienia z Łasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Duża KLASA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 No świetna robota Z tym zdjęciem widać, że w kolory wcelowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Września 2015 Autor Share Napisano 11 Września 2015 Duża KLASA !!! "H1" Śmigłowce 1:72 i mniejsze... A na poważnie dzięki za uznanie.... No świetna robota Z tym zdjęciem widać, że w kolory wcelowałeś. Miałem dobrego mentora, upierdliwego... ale z niezłą biblioteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Upierdliwego??? Dobrego mentora to ja mam - właśnie poczytałem Twój wpis o taśmach alu. Testuje właśnie różne opcje malowania tego i jak na razie mr.metal primer plus farba celulozowa wytrzymuje maskowanie taśmą tamiya. My tu buzi dupci a stoły w Łasku porozstawiane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dak3000 Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Nooo na żywo prezentuje się zacnie zarówno Coba jak i drony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Ależ to maleństwo na żywo się prezentuje dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Widzę,że była uczta modelarska......to może głos zabierze właściciel owych modeli jak zostały docenione...chyba że jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Września 2015 Share Napisano 13 Września 2015 Też widziałem na żywca i jestem pod wrażeniem. Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2015 Autor Share Napisano 16 Września 2015 Dziękuję za wszystkie serdeczne słowa i zapraszam do galerii http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=50665 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 17 Września 2015 Autor Share Napisano 17 Września 2015 MAŁA ERRATA DO WARSZTATU Bardzo sobie cenie uwagi wypowiadane twarzą w twarz, po jedne z takich uwag Kolegi GEM'a postanowiłem nieco poprawić detal dziobu i dorobić co nie co Teraz dziób KA-50 SH wygląda nieco inaczej Doszła wycieraczka z wężykami spryskiwaczy... ...poprawiłem "skrzydełka" rurki pitota oraz dorobiłem brakujące lusterko na drzwiach Grzegorzu dziękuje za czujność i sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi