Adamerio Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Pasy ładne, ale kolor jak dla mnie kompletnie nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 23 Października 2015 Autor Share Napisano 23 Października 2015 Wnętrze gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 28 Października 2015 Autor Share Napisano 28 Października 2015 Dziś obszerna relacja... Zaczynam się bać o czas. Miało być trochę instrukcji oklejania karbonem, ale wyszło mi tak, że zrobiłem zdjęcie naklejonej taśmy a potem już miałem to pomalowane... Karbon MSM, przyciemniony X-19, możliwe że przyciemnię bardziej, nie błyszczy się bo nie chciałem przesadzić w obawie, że X-19 zrobi mi jasne plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 30 Października 2015 Bardzo, bardzo ładnie :-)Super lecisz z tematem! Byle tak dalej :-) pozdrawiam i oglądam dalej Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Listopada 2015 Autor Share Napisano 2 Listopada 2015 W ostatnie dni zrobiłem: - Chłodnica - Lusterka z wersji WRC Tamiya z dopasowanymi wkładami z S15 Aoshimy - Siatki we wlotach przedniego zderzaka - Aoshima - Hak holowniczy - Hobby Design - Przedni znaczek - MSM Spoiler jest przyłożony na sucho, jeszcze go muszę wypolerować. Brakuje jeszcze wydechu, intercooler'a, wycieraczek, znaczków z tyłu... Cały czas waham się czy dorabiać splitter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Jak dla mnie cudo:) a co do splitera to moim zdaniem bez niego jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 No ale jak to Lancer bez parapetu? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 W tym przypadku to ta żółta część i tutaj pasuje jak jest w innym kolorze jak buda. A w białej kolorystyce to by chyba nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Listopada 2015 Autor Share Napisano 2 Listopada 2015 Myślę o takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Na ten moment masz moj głos w tej kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 No to chyba jednak będzie. Pewny, że z polistyrenu to nie wyjdzie bo bd się wyginać, kupiłem blaszkę mosiężną 0,5mm. Poszło całkiem sprawnie, chyba łatwiej niż w plastiku bo ze względu na twardości nie było sytuacji, że za dużo zebrałem. Nie wiem tylko czy oklejać carbonem czy pomalować w czarny półmat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 wg mnie czarny półmat wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 To chyba ostatni wpis... Zostało wkleić splitter, intercooler i rury do niego, ponaklejać znaczki z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Wygląda super Może się już o to pytałem ale jakiej firmy używasz carbon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Listopada 2015 Autor Share Napisano 11 Listopada 2015 Tu na spoilerze użyłem MSM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 11 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 11 Listopada 2015 Ekstra!!!!!!!! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 14 Listopada 2015 Autor Share Napisano 14 Listopada 2015 A co to? Model skończony, jutro sesja. Mogę normalnie galerię wrzucić na swoją stronę na Facebook'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 Czyżbyś dorabiał spryskiwacze na maskę ? Gratuluję skończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 14 Listopada 2015 Mogę normalnie galerię wrzucić na swoją stronę na Facebook'u? Pewnie :-) a jeśli masz ochotę i polubiłeś nasz profil FB to super by było jakbyś jeszcze otagowal fotę modelworkiem Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Listopada 2015 Autor Share Napisano 15 Listopada 2015 Czyżbyś dorabiał spryskiwacze na maskę ? Gratuluję skończenia Tak, dzięki. GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Niezły niedźwiadek! Zdjęcie od frontu - drapieżne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Lancer wyszedł petarda. Będzie ostra konkurencja w cywilach przy głosowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Gratulacje. Obserwowałem cały Twój warsztat. Widziałem również galerię. Model godny podziwu. Mam nadzieję, że dostanie dużo głosów i jakąś nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 EVO jak prawdziwe - robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Mega praca!!! Wymiata i robi wrażenie! Czapki z głów i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi