damien77 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Witam. Wstawiam fotki mojej ostatniej figurki,pomalowalem ja cala farbami Scale75.Probowalem zrobic tym razem dobre zdjecia ale jak zawsze g.......no z tego wyszlo,albo moj aparat jest do dupy albo ja jestem naprawde kiepskim fotografem.Wiem ze mala grupa ludzi na tym forum interesuje sie figurkami ,zwlaszcza w takich klimatach ale mimo wszystko wstawie foty bo moze jednak sie ktos moja praca zainteresuje,milego ogladania. created by picasa2html.com Zrobilem jeszcze jedno zdjecie na innych ustawieniach,jest bardziej ostre. created by picasa2html.com Edytowane 5 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Fajnie wyszła "Brał by jak imigrant zasiłek" Edytowane 5 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Malowana lala... Niezle zmalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Bardzo ładna. A przybliżyłbyś co to? Bo ja chyba nie jestem w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Figurka zywiczna firmy Scale75 z seri Steam Punk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Zaj....a figurka i super pomalowana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Wiem ze mala grupa ludzi na tym forum interesuje sie figurkami [/url][/size] Prawda. Ja ich również nie maluję. Ale wolę je oglądać od samolotów,statków i innych modeli które nie są w skali 1/35 Mam jedną figurkę w większej skali. kupiłem ja bardzo dawno i ciągle leży nie pomalowana. Twoja praca jest super. Musisz popracować nad fotografią. Jeśli masz kiepski sprzęt to najlepiej robić foty w jasny dzień na zewnątrz. Jak to nie pomoże to szukać lepszego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 6 Września 2015 Autor Share Napisano 6 Września 2015 Dziekuje za komentarze,dzisiaj wlasnie rozwazalem zakup lustrzanki,ale z drugiej strony troche to spory wydatek jesli ma mi sluzyc tylko do robienia zdjec figurka.Na wczasy jezdze z kompaktem bo nie lubie chodzic obladowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Bardzo fajnie wymalowana! Cienie na ciuchach perfekcja,jedyna uwaga do cieniowania w okolicach biustu ( przy takiej wielkości powinno być głębsze ) . Jednak to nie wpływa na odbiór całości . Tez jestem kiepskim fotografem Edytowane 6 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Września 2015 Share Napisano 6 Września 2015 Świetna praca. Producent nie powstydził by się na opakowaniu albo na swojej stronie. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chig Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Bardzo fajna praca. Fajna figurka, no i świetnie Ci siadło malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 No i co z tego ze malo osob tu sie interesuje figurkami. Kunszt malarski i wlozona prace i tak docenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 16 Września 2015 Share Napisano 16 Września 2015 miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi