Daz Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Tym razem ciężarówka USA z okresu wojny w Wietnamie - M35A1 Guntruck 1:35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Kapitalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafes Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Mnie się podoba ogólnie, ale nie pasują mi dwie rzeczy - quad powinien mieć podstawę. Nie był mocowany bezpośrednio do skrzyni ładunkowej - do skrzyni ładunkowej była w oryginale "wsunięta" skrzynia pospawana z blachy I mogłeś załatać dziurę w lewym błotniku po wylocie wydechu. Niemniej jednak brawo za ciekawy temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted September 10, 2015 Author Share Posted September 10, 2015 Nie ukrywam że robiłem go prosto z pudełka, zgodnie z instrukcją, i też bylem zdziwiony sposobem montażu Quad-a na pace, ale tak to sobie wymyślił producent czyli AFV Club. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafes Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Żaden problem. Większość oglądających nie zwróci na to uwagi :P Swoją drogą AFV poszedł na łatwiznę bo do modelu M548 dokładali żywiczną podstawę quada :( A zrobienie od podstaw to kupa roboty (z przewagą kupy ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Kolejny ładny model. Można było jeszcze na podłodze paki trochę syfu i zużycia narobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Podoba mi się styl brudzenia w Twoich pracach. Zazdroszczę, że potrafisz klepać model jeden za drugim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Ze wszystkich Twoich modeli ten podoba mi się najbardziej! Kapitalnie wygląda maska od przodu. Świetnie styrany i zakurzony. Do dołożenia trochę szpejów na pakę i lekko zróznicowałbym tę masę skrzynek amunicyjnych. Ogólnie- bardzo mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Merytorycznie nic nie mowie bo nie moja bajka ale jezeli chodzi o efekty wizualne to jak zwykle jestem pod wrazeniem a malo tego, z modelu na model widze ze jestes coraz lepszy. "Produkuj" nastepnego, znow chetnie zobacze cos nowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts