Daz Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Tym razem ciężarówka USA z okresu wojny w Wietnamie - M35A1 Guntruck 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Mnie się podoba ogólnie, ale nie pasują mi dwie rzeczy - quad powinien mieć podstawę. Nie był mocowany bezpośrednio do skrzyni ładunkowej - do skrzyni ładunkowej była w oryginale "wsunięta" skrzynia pospawana z blachy I mogłeś załatać dziurę w lewym błotniku po wylocie wydechu. Niemniej jednak brawo za ciekawy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 10 Września 2015 Autor Share Napisano 10 Września 2015 Nie ukrywam że robiłem go prosto z pudełka, zgodnie z instrukcją, i też bylem zdziwiony sposobem montażu Quad-a na pace, ale tak to sobie wymyślił producent czyli AFV Club. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Żaden problem. Większość oglądających nie zwróci na to uwagi :P Swoją drogą AFV poszedł na łatwiznę bo do modelu M548 dokładali żywiczną podstawę quada :( A zrobienie od podstaw to kupa roboty (z przewagą kupy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Września 2015 Share Napisano 10 Września 2015 Kolejny ładny model. Można było jeszcze na podłodze paki trochę syfu i zużycia narobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Września 2015 Share Napisano 11 Września 2015 Podoba mi się styl brudzenia w Twoich pracach. Zazdroszczę, że potrafisz klepać model jeden za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Ze wszystkich Twoich modeli ten podoba mi się najbardziej! Kapitalnie wygląda maska od przodu. Świetnie styrany i zakurzony. Do dołożenia trochę szpejów na pakę i lekko zróznicowałbym tę masę skrzynek amunicyjnych. Ogólnie- bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 12 Września 2015 Share Napisano 12 Września 2015 Merytorycznie nic nie mowie bo nie moja bajka ale jezeli chodzi o efekty wizualne to jak zwykle jestem pod wrazeniem a malo tego, z modelu na model widze ze jestes coraz lepszy. "Produkuj" nastepnego, znow chetnie zobacze cos nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi