Browarek90 Napisano 16 Grudnia 2015 Share Napisano 16 Grudnia 2015 Witam jak tam postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2015 Witam jak tam postępy? Jak na razie mam inne sprawy na głowie i czasu mało, ale miło że pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 coś się rusza w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 coś się rusza w temacie? Rusza się, choć powoli Prawie skończyłem rysowanie trawionek do silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 jakieś postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 jakieś postępy? No są... I to duże... Wygospodarowałem wreszcie szafkę, gdzie go schowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 No to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul86ck Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Powodzenia kolego. Jestem nowicjuszem i normalnie czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 jakieś postępy? No są... I to duże... Wygospodarowałem wreszcie szafkę, gdzie go schowałem ;) Wygospodarowałeś, czy zlazłeś szafkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Migawka Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Co do koloru to może zastanów się czy nie okleić go folią do wrapingu? Elementy duże i co najważniejsze - metalowe. Takie folie mają też swój ładny, metaliczny wygląd co może wyglądać całkiem całkiem na tak dużym modelu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi