Dorotka Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Napisano 16 Grudnia 2015 Witam jak tam postępy? Jak na razie mam inne sprawy na głowie i czasu mało, ale miło że pytasz Cytuj
Dorotka Napisano 20 Maja 2016 Autor Napisano 20 Maja 2016 coś się rusza w temacie? Rusza się, choć powoli Prawie skończyłem rysowanie trawionek do silnika Cytuj
Dorotka Napisano 23 Września 2016 Autor Napisano 23 Września 2016 jakieś postępy? No są... I to duże... Wygospodarowałem wreszcie szafkę, gdzie go schowałem ;) Cytuj
Paul86ck Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 Powodzenia kolego. Jestem nowicjuszem i normalnie czapki z głów Cytuj
gulus Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 jakieś postępy? No są... I to duże... Wygospodarowałem wreszcie szafkę, gdzie go schowałem ;) Wygospodarowałeś, czy zlazłeś szafkę? Cytuj
Migawka Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Co do koloru to może zastanów się czy nie okleić go folią do wrapingu? Elementy duże i co najważniejsze - metalowe. Takie folie mają też swój ładny, metaliczny wygląd co może wyglądać całkiem całkiem na tak dużym modelu ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi