imek46 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Gratuluję, że wam się udało, choć powiem szczerze że wątpiłem w to. Szkoda, że to tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klima1 Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Hej! Jest może gdzieś jakiś program, rozkład jazdy, czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Właśnie, Reflect jakieś newsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Maja 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Maja 2016 Cześć Dzis spotkanie u notariusza i możliwe że za chwilę odbiór kluczy :-) @klima1 Program będzie tworzony ad hoc. Zależnie kto i co będzie potrzebował. Generalnie założenie jest takie, że osoby doświadczone mają wolną rękę i po prostu korzystają z pracowni. Osoby mniej doświadczone, początkujące maja zapewniona opiekę merytoryczną, lub realizują w grupach zadania praktyczne. Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 O kratery! Tak z kulturą, trzeba zrobic pospolite ruszenie Panowie na Śląsku i otworzyć filie , brakuje mi modelarni jak za gówniarza sie biegało coś polepić. Teraz tak w domu samemu to nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Wow:) Postępy, postępy. Zgłaszam się dwoma rękami a nawet nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Wchodzę w to, Panowie! Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 1 Czerwca 2016 8.30 Jutro odbiór kluczy :-P Dzieje się!!!! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Super inicjatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 8.30 Jutro odbiór kluczy :-P Dzieje się!!!! Czy coś się dzieje w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Czerwca 2016 Nie rozumiem pytania Robert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Sądziłem, że zadeklarowany odbiór kluczy będzie tożsamy z otworzeniem tymi kluczami warsztatów modelarskich. I że już się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 3 Czerwca 2016 Nie - jeszcze nie od dziś - teraz trzeba miejsce wyposażyć - to jeszcze trochę potrwa. Dziś dla przykładu przyszedł pan elektryk, ślusarz i hydraulik, w najbliższy weekend trzeba będzie posprzątać, przyszły tydzień to malowanie miejsca etc. Chciałbyś z Warszawy przyjeżdżać, że się tak zainteresowałeś? Ja myślę, że prędzej załatwisz sobie z chłopakami z Wawy - wiesz przecież kogo zapytać. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Oj, przesadzasz - kolega chciał się tylko upewnić, że nie wyszło.. ;) A wracając do rzeczy, czy mogę w czymś pomóc? Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Czerwca 2016 Za dwa tygodnie będę miał do przewiezienia około pół tony blatów do biurek, oraz pierdyliard paczek z IKEA - jeśli masz może większe auto - to spadasz mi z nieba :-) A tak na serio - to dzięki, na razie jest spoko - daję radę :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Poważnie to zaczyna wyglądać. Fajnie że takie inicjatywy się pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Christian, raczej trudno nie interesować się organizacją ideii tworzonej z takim rozmachem i z deklarowanym fachowym wyposażeniem. Tym bardziej, że z własnego doświadczenia wiem, że takie miejsca działają rówież jak integracje. Wiesz...znoszą granice i podziały, również takie wynikające choćby z takiej czy innej przynależności. Przynajmniej powinny. Ale to już zależy od prowadzącego... kolega chciał się tylko upewnić, że nie wyszło.. ;) Nie wiem skąd przyszedł Ci do głowy taki idiotyczny wniosek. Ja jestem bardzo za tym, jak powstają właśnie takie dobrze zorganizowane lokalnie miejsca modelarskie. Chciałbyś z Warszawy przyjeżdżać Będę szczery, że do Łodzi jest nie tylko bliżej...czego również życzę warsztatom w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Nie wiem skąd przyszedł Ci do głowy taki idiotyczny wniosek. Zasugerowałem się lokalizacją, którą masz wpisaną w profilu.. ;) @Reflect: Mam tylko kombi ale chętnie pomogę. Mobile podrzucam na PW. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Czerwca 2016 @robert p Ja miałem na myśli, że w Wawie faktycznie coś się będzie chyba działo - zerknij tutaj I tak - warsztaty w Poznaniu mają integrować modelarzy. Co zaś się tyczy jakiś urojonych granic, czy podziałów - to ja nie słyszałem.. to znaczy słyszałem(oraz doświadczyłem niestety) o internetowym hejterstwie i braku wychowania - ale tutaj dla tego rodzaju zachowań miejsca nie ma i nie będzie. Jedyną osią zainteresowania są i będą modele oraz hobby modelarskie w wszelakiej formie oraz stopniu zaawansowania. Dodatkowo inicjatywa którą organizuję ma charakter stały - jak pisałem już wielokrotnie wcześniej, będzie to przede wszystkim miejsce w którym będzie można w spokoju i wygodzie modelować. Oczywiście będę (będziemy) starali się przekazać podstawy wiedzy. Będą też znakomici goście, którzy poprowadzą wykłady mistrzowskie - ale o tym w późniejszym czasie - teraz skupiam się na wyposażeniu wszystkiego - dla tych którzy nie widzieli - polecam zerknąć na , którą przygotowałem. Można przyjąć, że z drobnymi korektami tak właśnie będzie wyglądało nasze miejsce. pozdrawiam i do usłyszenia Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 @robert p polecam zerknąć na , którą przygotowałem. Można przyjąć, że z drobnymi korektami tak właśnie będzie wyglądało nasze miejsce. Christian Pełen bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Czerwca 2016 Mały update. Pomieszczenie zostało wstępnie wyczyszczone. Przesunięte zostały gniazdka oraz założone zostały instalacje pod ekrany LED. Wszystko ładnie schowane pod tynkiem wiec wiszące kable nie bedą nas straszyć :-) teraz wszystko schnie. Jutro jadę szlifować i gruntować. Mam nadzieje w tym tygodniu rozpocząć malowanie. Gdyby wszystko zagrało, na weekend albo zaraz po zostanie zainstalowana nowa wykładzina. Powoli dzieje się :-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnoxus Napisano 14 Czerwca 2016 Share Napisano 14 Czerwca 2016 Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Już jutro zapraszam wszystkich do odwiedzenia Warsztatów Modelarskich w Poznaniu. W niedzielę oraz poniedziałek robię drzwi otwarte. Startujemy około godziny 12-tej. W poniedziałek tak samo. Wszyscy miłe widziani! Przynieście swój model, przyjdźcie z rodzina i znajomymi. Na miejscu bedzie mozna dowiedzieć sie wiecej o inicjatywie, zapisać sie na zajęcia. Dodatkowe informacje na FB - Link Tutaj. Adres naszych warsztatów to ul. Kasprzaka 16 wejście E od parkingu przy ulicy Kasprzaka. Telefon do mnie w razie potrzeby kontaktu to 735 391 888 Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Wreszcie doprowadziłeś sprawę do końca. Moje gratulacje i wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi