Dumo Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Hehe te szmatki wyglądaja jak koszule flanelowe... Jak je wykonałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Dumo dwa posty wcześniej Na razsie koniec - czekamy na friule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Wielkie brawo za pomysł na kratkę. Własna inwencja to to co tygrysy lubią najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Jak je wykonałeś? Ja też się przyłączam do prośby. Podziel się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Bardzo do pomysł wykorzystam go może na Elefancie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2008 Wreszcie chwila wolnego - przyszły friule ATL 41 Tak mi się nie chcę tego składać jeden ogniwo i łącznik to 5 elementów, no ale cóż Wypróbuje na nich specyfik Blacken-it No i jest chłopiec - choć dziś to Murzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Nie zazdroszcze pracy przy gaskach ale z drugiej strony pewnie bedzie kosmiczny efekt - jeszcze z tym specyfikiem... hoho - no to czekam(y). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Pokarz Sebastian dokładnie jak sie taka gąskę składa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Dołączam się do tego... pokaż jak się dokładnie składa ogniwa we friulach bo mam chęć w przyszłości dokupić je do "słonika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 Składam Friule, klnę pod nosem, i tak sobie przymierzyłem - podoba mi się, zrobię go rozwalonego. Dałem małego babola bo jednak powinienem zakupić ATL 16 a nie 41. Z tego też powodu zostanie pozbawiony części gąsek a pozostałą cześć wykorzystam do rozwalonego Initaila Porsche. Spiton Dumo a tu opcja składania - i w to wszystko drut łączeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 Jak zobaczyłem z ilu kawałków sie składa te gaski, to wymknęło mi sie mimowolne O k...a :-)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 U mnie bracie od dwóch wieczorów słowo to wypowiadane jest jak mantra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 U mnie bracie od dwóch wieczorów słowo to wypowiadane jest jak mantra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 co na to rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 mówię to w języku Orinoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 ja słyszę: to po co sklejasz jak się denerwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2008 sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 Tak to będzie wyglądać, drugiej gąski będzie odcinek ok 5 cm. Wydaje mi się że nie jest to kontrowersyjne ułożenie. Przejrzałem swoje archiwa i moim zdaniem jest ok. Jakie jest Wasze zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 barrdzo fajnie to wygląda ale jak dobrze zobaczyłem na pancerzu jest chyba jedno czy dwa ogniwa no i to juz mi się troche nie podoba ale ogólnie bardzo ładie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Jest jakaś nie naturalność w tym układzie gąsek, zwłaszcza w tym odcinku z tyłu, musiałby zostać wywleczony spod pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Myślę, że układ gąsek powinien pokazywać co się stało. A w proponowanym przez Ciebie układzie nie bardzo wiadomo co się stało. Nie chodzi o to ,że jest nieprawdopodobny, tylko o to,że jest mało prawdopodobny :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Dobrze ułożone, ale daj jeszcze gąsiennice pod koła, w tedy będzie jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2008 Myślę, że układ gąsek powinien pokazywać co się stało. A w proponowanym przez Ciebie układzie nie bardzo wiadomo co się stało. Nie chodzi o to ,że jest nieprawdopodobny, tylko o to,że jest mało prawdopodobny :-))Pozdrawiam No właśnie sam nie wiem co robić. To przedstawię wizję dioramki. Betonowe płyty jako podstawa, Być może będzie to rampa. Spod płyt wyłazi zielsko trawiaste urozmaicając teren. Na płytach Jagdtiger, wkoło złomowisko, jakieś pordzewiałe rury, druty, blachy itp oraz dziadek który grożnie wymachiwać będzie laską na dzieciaka bawiącego się na pace Jagtigera. W tej sytuacji iść jak to ładnie stwierdził Piotr Kmiecik ekspresyja jest na tyle fajna że zadać sobie trzeba pytanie , czy warto isć w realizm. Zresztą co to znaczy. Jest taka ilość fotografii pojazdów/wrakó z tak nieprawdopodobnie ulożonymi gąskami że realizm to polega chyba na zastosowaniu standardu. Proszę Was o pomoc i radę, pytanie jest otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Biorąc pod uwagę Twoją umiejętność robienia gruzu, to już jestem pod wrażeniem :-))))).świetny pomysł !!!!!! Co do gąsek to muszę najpierw pooglądać moje archiwa :-)) Pozdrtawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2008 specyfik Blacken-it. Jedna kąpiel efekt reszta jeszcze schnie Opinia - super, Czy polecam - nie Powód -stosunek cenny/wydajność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi