Jamat Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Przedstawiam Wam moją pierwszą ukończoną łajbę (i nie ostatnią). Model powstał z zestawu Trumpetera wzbogacony blaszkami Eduarda, lufami Abera i Mastera, pokładem Pontosa i kilkoma innymi pierdołkami. Nie ustrzegłem się przed wieloma błędami (widoczną zwłaszcza w symetrii masztów i kolejności montażu elementów.) ale zebrane doświadczenie zaprocentuje w przyszłości powstaniem lepszych miniaturek. Konstruktywna krytyka mile widziana i miłego oglądania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegacz90 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 (edytowane) Zdecydowanie lepszy niż mój Ja się tylko doczepie do Arado, kolorki jakieś takie dziwne. A i wały powinny być czerwone Edytowane 20 Października 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Bardzo ładny model. świetnie pomalowany. Maskowanie kolorów - klasa - Kawał dobrej roboty! delikatnie pobrudzony... Bardzo dobre zdjęcia. Podobają mi się szczególnie zdjęcia od dziobu. Fajne ujęcia... Gratulacje! no i czekam na kolejne Twoje "miniatury" ps tylko taki drobiazg - przy pierwszej prawej 150 pokład się "upaprał" czy tak miało być ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysio Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Super Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Cudeńko prawdziwe Ci wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Bardzo fajny model, dobra robota Tylko troszkę mi nie pasują kolory samolotu i brak kolorowych herbów na dziobie, trumpek nie dał do nich kalek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Okrutnie mi się podoba. Jedynie na następny raz trochę bardziej postaraj się z drabinkami na butach bo teraz trochę przy reszcie odstają. Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 20 Października 2015 Autor Share Napisano 20 Października 2015 Dziękować za pozytywny odbiór. Ja się tylko doczepie do Arado, kolorki jakieś takie dziwne. A i wały powinny być czerwone Co do Arado nie co dyskutować, kiepsko pomalowany a wały śrubowe zdecydowanie stalowe. tylko taki drobiazg - przy pierwszej prawej 150 pokład się "upaprał" czy tak miało być ...? efekt nieuwagi z frezem Proxxona. Wyrwę zaszpachlowałem, pomalowałem i pobrudziłem ale nadal widać. brak kolorowych herbów na dziobie, trumpek nie dał do nich kalek? Dał ale w grudniu herb był zamalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 Dał ale w grudniu herb był zamalowany. To nie mam więcej pytań Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Świetny model. Bardzo fajna prezentacja. Wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Provernos Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Ode mnie też gratulacje. Dużo pracy musiałeś w to włożyć. Tym większy szacun. Mi chwilami brakuje cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Super detalizacja - bardzo mi się podoba Aż zajrzę przypomnieć sobie warsztat bo dawno tu nie zaglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Mnie się również bardzo podoba. Ładnie wykonany, gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi