Skocz do zawartości

DKM ,,Admiral Graf Spee" 1/350 Trumpeter

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przedstawiam Wam moją pierwszą ukończoną łajbę (i nie ostatnią). Model powstał z zestawu Trumpetera wzbogacony blaszkami Eduarda, lufami Abera i Mastera, pokładem Pontosa i kilkoma innymi pierdołkami. Nie ustrzegłem się przed wieloma błędami (widoczną zwłaszcza w symetrii masztów i kolejności montażu elementów.) ale zebrane doświadczenie zaprocentuje w przyszłości powstaniem lepszych miniaturek. Konstruktywna krytyka mile widziana i miłego oglądania.

1.jpg

2.jpg

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

11.JPG

12.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

16.JPG

17.JPG

18.JPG

19.JPG

• Like 1
Napisano (edytowane)

Zdecydowanie lepszy niż mój

Ja się tylko doczepie do Arado, kolorki jakieś takie dziwne. A i wały powinny być czerwone

Edytowane przez Gość
Napisano

Bardzo ładny model.

świetnie pomalowany. Maskowanie kolorów - klasa - Kawał dobrej roboty!

delikatnie pobrudzony...

Bardzo dobre zdjęcia. Podobają mi się szczególnie zdjęcia od dziobu. Fajne ujęcia...

Gratulacje!

no i czekam na kolejne Twoje "miniatury"

ps

tylko taki drobiazg - przy pierwszej prawej 150 pokład się "upaprał" czy tak miało być ...?

Napisano

Bardzo fajny model, dobra robota

Tylko troszkę mi nie pasują kolory samolotu i brak kolorowych herbów na dziobie,

trumpek nie dał do nich kalek?

Pozdrawiam

Napisano

Okrutnie mi się podoba. Jedynie na następny raz trochę bardziej postaraj się z drabinkami na butach bo teraz trochę przy reszcie odstają. Dobra robota.

Napisano

Dziękować za pozytywny odbiór.

Ja się tylko doczepie do Arado, kolorki jakieś takie dziwne. A i wały powinny być czerwone

Co do Arado nie co dyskutować, kiepsko pomalowany a wały śrubowe zdecydowanie stalowe.

tylko taki drobiazg - przy pierwszej prawej 150 pokład się "upaprał" czy tak miało być ...?

efekt nieuwagi z frezem Proxxona. Wyrwę zaszpachlowałem, pomalowałem i pobrudziłem ale nadal widać.

brak kolorowych herbów na dziobie, trumpek nie dał do nich kalek?

Dał ale w grudniu herb był zamalowany.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...