GEM Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Byłem na festiwalu po raz 5, czyli, odwiedziłem wszystkie jego edycje. Zawsze był to bardzo radosny i szczęśliwy wyjazd. Można zaobserwować rozwój tego konkursu, jest, co raz lepszy. Gratuluję organizatorom bardzo udanej imprezy. Panu Dyrektorowi II LO gratuluję i dziękuję za to, że takim przychylnym okiem patrzy na nas fascynatów. Fundatorowi nagrody głównej, właścicielowi sklepu M-Zone, dziękuję za wyróżnienie mojego modelu i przyznanie mi pięknej nagrody. Pozdrawiam wszystkich spotkanych kolegów, tych starych, i tych nowo poznanych. Do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Byłem pierwszy raz na festiwalu i nie żałuję. Całość zorganizowana bardzo pozytywnie, atmosfera super. Gratulacje dla organizatorów za tak udaną imprezę. Ponowne i nowe spotkania ze znajomymi. Mam nadzieje do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Witajcie, Byłem, widziałem, coś wywiozłem Krótka tematyczna relacja i autoprezentacja w linku poniżej: http://raffmodel.blogspot.com/2016/04/wrocaw-model-show-2016-subiektywnie.html Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa, cenne uwagi itp. Z wszelkich niedociągnięć wyciągniemy wnioski i winnych niebawem skażemy Ja od siebie jeszcze chciałem wrzucić kilka zdjęć...nieco innych modeli... "Topola-S" każdy zapewne zna albo w najgorszym wypadku widział pomykającego po drodze... Ale nie każdy widział jego baniakową antywybuchową zawartość... Był też HMMWV w wersji M1025A2 (chyba, że się pomyliłem) A także jak mawiał śp. gen. S. Petelicki samochód rolniczy typu "Honker" w wersji "Skorpion" (szkoda, ze nie ma go w skali 1:35 ) I mały zwinny "Talon" Wraz z niezbędna skrzyneczką... "Zawinąć" kupiony model bezcenne...następny można było kupić na giełdzie za gotówkę Aha! i jeszcze jedno.... A tym wszystkim, którzy przegapili imprezę informujemy, że już się zakończyła, pozostał co najwyżej kurz na parkiecie, następna za rok na, którą już teraz serdecznie Was wszystkich ZAPRASZAMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Podczas imprezy pojawiło się pytanie osoby z zewnątrz o możliwość kupna gotowych modeli. Jeżeli któryś z Was jest zainteresowany sprzedażą swoich modeli, możemy służyć kontaktem. Zastrzegamy jednocześnie że jako organizatorzy WMS w żaden sposób nie partycypujemy w transakcjach, nie czerpiemy z nich żadnych korzyści ani nie ponosimy odpowiedzialności za dalsze losy transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam . Byłbym zainteresowany tą propozycją. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Solo, trza było pojechać a nie teraz łamzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Porozmawialiśmy ostatnio o anonsowaniu modeli, które można wymienić na bilety NBP i zastanawiamy się jeszcze nad formą w jakiej tą informację podać. Ustaliliśmy przy okazji dwie sprawy: 1. Szósty WMS odbędzie się 1-2 kwietnia 2017. 2. Temat przewodni VI WMS 2017 to "SĄSIEDZI" (w domyśle: sąsiedzi naszego kraju w różnych sytuacjach historycznych i bieżących - celowo nie piszemy nic więcej, ciekawi jesteśmy Waszych interpretacji) Coś więcej podamy już w osobnym wątku poświęconym VI WMS. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Proponuje przy modelu na sprzedaż postawić młotek, aby tym młotkiem transakcję przyklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi