Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 765
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A mam pytanko odnosnie zwichrowanego plastiku... Jak go naprostowac? Bo mam ten problem z dolna polowka kadluba F-16 z Kinetica...

Napisano

Ja mmoge miec problem bo zwichrowanie nie polega na odgieciu plaszczyzny skrzydla a bardziej jego skrecenu... No ale postaram sie zastosowac wiecej sciskow... Moze sie uda

Napisano

Witam

Napisze krotko - Nie chcialbym miec takiego drapaka na polce

Mam Edka Storcha i Fokkera ( 72) ale tylko jako dodatek do "normalnego modelu" zeby pokazac strukture i cala reszte

a sam komentarz " no painful sanding or painting needed to build this " troche mnie smieszy

Ale to jest moje zdanie

Pozdrawiam

Bravo112

Napisano

Jak go będziesz robił to warto poszukać innych kalkomanii (niedługo Caracal ma wypuścić), bo ponoć te zestawowe są bardzo niedobre i schrzanione.

Napisano

Widziałem go nawet w moim składziku:

112.jpg

To przecież model z 2014 roku.

Nowa to jest cena - w zeszłym roku Exito miał na stanie ten model, za chyba 350 zł.

Napisano
Solo, myślisz że nie wiem? ;-) Maski na kabinę P-Mask już mam zamówione. Model jeszcze chwilkę w pudełku poczeka. Ale spokojnie, wszystko w będzie w inboksie opisane.

A inboksa jak nie było...

Napisano

No na tych zdjęciach to nic nie widać Może byłoby widać więcej nawet i przez worki, ale są za małe. To samo w F-84. Można spokojnie wrzucać rozdzielczość 1024.

Napisano

J29 HB ma swoje wady i pisano o tym sporo tu i tam, więc zaskoczeniem to dla mnie nie jest.

Może model Pilot Replicas jest faktycznie taki dobry (nie macałem), jednak HB jest bardzo tani, w Polsce można go kupić za 126 zł, czyli niecałe 30 euro.

Dla mnie to że chiński zestaw ma zepsute wymiary nie ma większego znaczenia, czy to 1:48 czy 1:50 - ważne żeby ładnie się składał i miał ładne detale, a z tym w przypadku HB chyba jest dobrze.

Mam chrapkę na model tego samolotu, jednak nie planuję sprowadzać zestawy PR. Jeśli ktoś w Polsce będzie go sprzedawać, to pewnie kupię, jak nie to chyba skuszę się na model HB.

Byłby to mój pierwszy model samolotu z metalicznymi powłokami - w końcu kiedyś trzeba spróbować coś takiego zrobić.