Solo Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Atlis, Ty lepiej przyjrzyj się temu RF-84F, bo czytałem build review, że spasowanie tam jest, delikatnie mówiąc, nienajlepsze. Wyleczyło mnie to z chęci kupna tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Ale mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 To bankowo, bo Mike na BM robi build review i raczej tylko chwali, a już skleił, więc bądź dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 A mam pytanko odnosnie zwichrowanego plastiku... Jak go naprostowac? Bo mam ten problem z dolna polowka kadluba F-16 z Kinetica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Ja po prostu dociskałem i kleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Ja mmoge miec problem bo zwichrowanie nie polega na odgieciu plaszczyzny skrzydla a bardziej jego skrecenu... No ale postaram sie zastosowac wiecej sciskow... Moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Nie wiedziałem że Ikea zaczęła wypuszczać modele samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Do zapłacenia ceny $169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Witam Napisze krotko - Nie chcialbym miec takiego drapaka na polce Mam Edka Storcha i Fokkera ( 72) ale tylko jako dodatek do "normalnego modelu" zeby pokazac strukture i cala reszte a sam komentarz " no painful sanding or painting needed to build this " troche mnie smieszy Ale to jest moje zdanie Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Jak to nie? Chce kupić - kupuje, nie chce - nie kupuje. Fajny bajer i jako ciekawostka modelarska (czy tam puzzle 3D ) i techniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Ciekawe jak spasowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Kilka nowych zdjęć, tym razem lepiej sklejonego Horneta od Kinetica - wygląda znacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Raczej w wersji D. Co do szkła to się zgadzam, nie jest zbyt klarowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Pewnie nikogo to nie obchodzi, ale pokazano wypraski chińskiego J-11B: http://filscalemodels.ph/testshots/trumpeter48j11b/trumpeter48j11b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Lutego 2016 Share Napisano 23 Lutego 2016 Się jeszcze pyta. Jasne że zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Jak go będziesz robił to warto poszukać innych kalkomanii (niedługo Caracal ma wypuścić), bo ponoć te zestawowe są bardzo niedobre i schrzanione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 (edytowane) http://www.jadarhobby.pl/great-wall-l4817-148-f15c-msip-ii-united-states-air-national-guard-p-46969.html Cena troche zaporowa... Edytowane 25 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 To raczej nie jest nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 To raczej nie jest nowość. Nie? A widziales gdzies ten model w sprzedazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Widziałem go nawet w moim składziku: To przecież model z 2014 roku. Nowa to jest cena - w zeszłym roku Exito miał na stanie ten model, za chyba 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Solo, myślisz że nie wiem? ;-) Maski na kabinę P-Mask już mam zamówione. Model jeszcze chwilkę w pudełku poczeka. Ale spokojnie, wszystko w będzie w inboksie opisane. A inboksa jak nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Czternastka A-modelu http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=11136 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 No na tych zdjęciach to nic nie widać Może byłoby widać więcej nawet i przez worki, ale są za małe. To samo w F-84. Można spokojnie wrzucać rozdzielczość 1024. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 TA-3B Skywarrior http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=11103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 J29 HB ma swoje wady i pisano o tym sporo tu i tam, więc zaskoczeniem to dla mnie nie jest. Może model Pilot Replicas jest faktycznie taki dobry (nie macałem), jednak HB jest bardzo tani, w Polsce można go kupić za 126 zł, czyli niecałe 30 euro. Dla mnie to że chiński zestaw ma zepsute wymiary nie ma większego znaczenia, czy to 1:48 czy 1:50 - ważne żeby ładnie się składał i miał ładne detale, a z tym w przypadku HB chyba jest dobrze. Mam chrapkę na model tego samolotu, jednak nie planuję sprowadzać zestawy PR. Jeśli ktoś w Polsce będzie go sprzedawać, to pewnie kupię, jak nie to chyba skuszę się na model HB. Byłby to mój pierwszy model samolotu z metalicznymi powłokami - w końcu kiedyś trzeba spróbować coś takiego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi