7urgen Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 Dobra, potestuje soboe na czyms. Do tematu wrocimy jak sie wezme za technika obslugi naziemnej Luftwaffe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Sorry Grzes ze nie zagladalem do tematu ale jestem w rozjazdach i albo nie mam netu albo czasu,fajnie to wyszlo i tak jak pisales do poprawki sa rece , twarz oraz szyja moze kurteczke dobrudz bardziej u dolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 No... Bo juz myslalem ze sie na mnie wypiales... kurteczka u dolu docelowo bedzie utytlana typowo gruntowym syfem. Caly czas rozwazam uzycie brudu naturalnego i pigmentow. Chce sprobowac na boczku jednego i drugiego. W obecnej chwili mala przerwa w pracach z roznych powodow. Mysle ze rusze dalej za jakis tydzien dwa. Dzieki Damian bo tak naprawde brakowalo mi Twojego glosu w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Jutro wracam juz do domu to bede sledzil Twoj watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2016 I swietnie. Czujne oko mistrza zawsze sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Na chwile obecna wiem ze sa niedociagniecia bo zdjecia mi to pokazaly (obiektyw jest bezwzgledny w tej kwestii). Ktoregos dnia siade i popoprawiam. Narazie odstawiam na bok zeby nabrac dystansu a jednoczesnie z niczym nie przedobrzyc. Oceniajcie, zobaczymy czy widzicie te same mankamenty ktore ja wypatrzylem. Ostatecznie do blocenia po probach uzylem Tamiya Weathering Master zestaw A oraz Tamiya Weathering Stick - Mud. "Suchosci" uzylem do wtarcia w niektore elementy umundurowania (krycie guzikow na bluzie mundurowej, wyraznie widoczne rozjasnienie), czapka polowa. Reszta to stick w ktorym poprostu sie zakochalem a ktory uzywa sie bardzo intuicyjnie i swietnie sie trzyma materialow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Podoba mi się efekt końcowy. Jak na pierwszą figurke którą brudziles to wyszła bardzo realistycznie. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Dzieki Marcin, Twoja opinia jest dla mnie jedna z wazniejszych. Milo mi to czytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Wyszło realistycznie i tym bardziej się cieszę że nie pomyliłem się naciągając Cię na "kosmetyki" Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Tak, mialem to napisac i umknelo mi, przepraszam. Fanty z Tamiya polecil mi Rafal i naprawde jestem zadowolony z ich uzycia. W techniku sprobuje zastosowac porady Marcina1970, bo tylko to chyba moze wyjsc na czarnym kombinezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Jak na pierwszy raz! ho ho ho! .....to jaki będzie kolejny? U mnie buty wyglądają bardziej błocicie jak przejdę po drobnym deszczu kilkadziesiąt km. i to głównie po chodniku. Twój facet musiał wdepnąć w niezłą kałuże i je przetrzeć. Albo sucho było. Ale tył butów mówi co innego. Aha i jeszcze: Ja bym ładownice przetarł suchym pędzlem. Same krawędzie. Twoja figurka, to rób jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 No, to wypatrzyles juz jeden mankament z mojej listy... Dzieki za komenta. Milo mi ze sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lutego 2016 Share Napisano 4 Lutego 2016 Ogólnie to jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Lutego 2016 Autor Share Napisano 4 Lutego 2016 Dzieki Krzychu. Mam nadzieję że następne będą lepsze. Przynajmniej się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Lutego 2016 Share Napisano 28 Lutego 2016 Frontschweine. Tylko buty za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 28 Lutego 2016 Autor Share Napisano 28 Lutego 2016 Tak, tak, było o butach. Pędzelek i Cooper69 zmyli mi juz głowę za te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Napisałem po raz kolejny byś na przyszłość dobrze popamiętał Frontowe wyglądają chyba gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 Zdjecie zabloconych butow zawsze lepsze niz wyobrazenie o nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Dzięki temu będą się śniły po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 Lada momen siadam do porawki technika LW (dorwałem lepszy, poprawniejszy kombinezon wiec cała zabawa zaczyna sie od nowa) to przy okazji umorusam buty temu koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Po cichu obserwuję tamten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Specjalnie dla Ciebie Lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Foty wybrudzone buty https://www.google.pl/search?q=stare+buty&biw=1408&bih=622&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjv3rn776zLAhVH1RoKHVCaCSIQ_AUIBigB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Tylko po co ja robiłem ten cały pic z przetarciami i nacieciami skóry? Zaczyna mi to przypominać konkurową pracę Reflecta gdzie mistrzowskie malowanie przykrył... snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi