jaxiu Napisano 30 Maja 2016 Autor Share Napisano 30 Maja 2016 Przemalowany według lepszego schematu. Stojkovic - jeszcze raz wielkie podziękowania za konsultacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Czerwca 2016 Share Napisano 1 Czerwca 2016 Lepiej ta modulacja wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2016 Jeszcze złagodnieje jak przyjdzie wasch i oleje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Czerwca 2016 Share Napisano 4 Czerwca 2016 Teraz wyglada lepiej niz za pierwszym razem, powodzenia w dalszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Czerwca 2016 Share Napisano 9 Czerwca 2016 Teraz kolor jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Włożę luźne części do pudełka, co może pójść nie tak... Nie ma ktoś może jednej części mocowania do Browning M1919? Albo może mi ktoś polecić zestawik blaszek z takim mocowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Problem solved - zamówiłem blaszki Eduarda do M1919 - myślę, że model na tym zyska http://www.mojehobby.pl/products/Browning-M-1919.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Domówiłem jeszcze lufy - Strykerowi się też przy okazji dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Błąd w nazwie własnej skorygowany. Kalki siadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Bardzo fajny. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Jak patrze na zdjęcie oryginału na początku tematu, to napis ''el diablo'' jest przeskalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Jak patrze na zdjęcie oryginału na początku tematu, to napis ''el diablo'' jest przeskalowany. Jest i nie jest to jedyny kłopot z tymi kalkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Ostatnie zdjęcia przed kolejną porcją chemii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Czerwca 2016 Share Napisano 30 Czerwca 2016 No, widziałem przelotem, że z literówką. Italeri, podobnie jak hobby gniott, chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Lipca 2016 Autor Share Napisano 2 Lipca 2016 Italeri w kilku aspektach tego modelu straszną lipę odwaliło ;) a szkoda, bo jakość odlewów, spasowanie, plastik są bardzo dobre. Myślę, że ten model w czystej formie od Academy jest po prostu rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 6 Lipca 2016 Autor Share Napisano 6 Lipca 2016 Gąski nałożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Lipca 2016 Autor Share Napisano 7 Lipca 2016 Póki co Gąski zawierają zero kleju, więc jeszcze je poukładam. Nie wiem jeszcze czy nie poprawkę kół napędowych, bo mają lekkie przesunięcie zębów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 IMO wlew paliwa trochę za daleko od bocznej krawędzi żeby powstał taki zaciek. Ale spoko Nawet nieźle to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Już prawie koniec. Spróbuj rozjaśnić trochę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Już prawie koniec. Spróbuj rozjaśnić trochę fotki. Nawet nabyłem lampę "softa" do robienia zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi