mydlo Napisano 3 Kwietnia 2016 Share Napisano 3 Kwietnia 2016 Ok myślałem że osłony zamykają się dopiero po złożeniu podwozia, więc w tym etapie byłyby ciągle otwarte. W tej sytuacji jest da się zaakceptować, aczkolwiek jak się uprę to nadal kuje to w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Zgadzam się - poszedłem tu na łatwiznę , najbardziej chodziło mi o zasłonięcie dziur w czerwonych kółeczkach, które de facto powinienem był 'wyeliminować' dużo wcześniej. Ale "mądry Polak po szkodzie"... Jeszcze kilka detali zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Model już od weekendu "mieszka" w domu. Wprawdzie jeszcze kilka drobiazgów zostało (rurki pitota), ale już cieszy oko na co dzień. Jak będzie sprzyjająca pogoda porobię zdjęcia i przygotuję je do galerii. Dziękuję za zainteresowanie, komentarze i uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 To co teraz wlatuje na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 To co teraz wlatuje na warsztat? Nie mogę się zdecydować Oto lista wyboru: A320 Zvezdy w malowaniu WizzAirA300 BelugaBAe 146-200 Brussels AirlinesEmbraer 195A340-300 Austrian - filharmonicy wiedeńscyA380 EmiratesAn-124ATR 42-500 EurolotB777-300ER British Ale raczej skłaniam się ku jakiemuś mniejszemu modelowi tak dla odmiany. Coś większego wezmę pewnie na warsztat na sezon jesienno/zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 BELUGA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Beluga:D Brzydula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 To chyba zrobię ATRa prosto z pudła a potem jednak Beluga. Z otwartym lukiem ładunkowym i lekką waloryzacją, ale raczej tym razem bez oświetlenia Taka kolejność mi pasuje - dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Antonov też Ci się będzie przyjemnie składał, jedynym problemem jest sekcja dziobowa, jeżeli będziesz go robił zamkniętego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Do Antonova mam 'poważniejsze" plany - to będzie już 3ci i ma być najbardziej 'zaawansowany' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 przepraszam że się wtrącę ale którym antonowie mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 AN-124 Rusłan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Do antonowa może by się dało dokupić jakiś model wagonu metra czy coś ;) albo ze dwa czołgi! Z tych co wymieniłeś to najchętniej bym zobaczył właśnie rusłana albo różowiutkiego A320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 @Matys - specjalnie dla Ciebie I A320 WizzAir wpisuję na miejsce 3 na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Jakiego masz ATRa? Tego co ja czy Italieri? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Poszedłem na łatwiznę i zanabyłem 42-500 Italeri. Ale podziwiam wytrwale Twoją 'walkę'. Powtórzę się pewnie, ale jest to inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Dlaczego na łatwiznę? taki dobry ten zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2016 ATR od Italeri jest nowym zestawem i ma całkiem dobrą recenzję ( http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Italeri/Ita_ATR-42-500/Italeri_ATR42.html ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Koniec warsztatu - zapraszam do galerii -> viewtopic.php?f=64&t=53706 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi