TankRed1070 Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Odgrzewam sterego kotleta: viewtopic.php?f=87&t=37998&start=15&hilit=frot+laffly wreszcie udało mi się go zmęczyć. Opancerzony walec drogowy do przełamywania umocnień. Próby terenowe w fabryce Corpet & Louvet pod koniec marca 1915: Model wykonany od podstaw: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 TankRed1070 - pomysł i wykonanie super Tak się zastanawiam... jakby się stoczył do tego okopu to nie wiem czy końmi by go wytargali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Moim zdaniem - świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Extra!!! Jakby mu jeszcze nogi dorobić i podnieść wyżej komin, to by wyszedł steampunk'owy AT-AT A tak na poważnie, to podziwiam realizm senki - wszystkie postacie w uzasadnionych pozach i świetnym malowaniu. Poza tym pomysł na samą winietkę zasługuje na słowo uznania, bo jeszcze nie widziałem winietki, ani dioramy z próbami terenowymi pojazdu wojskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Świetny efekt końcowy, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Pomysł i wykonanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Dziękuję za życzliwe przyjęcie mojego 'skracza' i scenki. Pojazd mimo iż dziwaczny jest dosyć nudny ale udało się go zagospodarować dość 'barokową' scenerią ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Bardzo , bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Super pomysł i wykonanie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Super pomyślane i zrobione taki świeży powiew. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Bardzo dziękuję i cieszę, że się podoba taki 'niekonwencjonalny' projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi