Flachenty Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 Gotowy do inspekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Naprawdę robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Jak na inspekcję to "trochę" brudny. Tak naprawdę to super robota. Pełny szacunek za modelarski kunszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Na żywo jest jeszcze lepszy: Szkoda, że nie udało mi się porozmawiać z Autorem. Może następną razą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luzak Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam, Model piękny. Czy mógłbym prosić o wymiary ogniw tych gąsienic Diehl w skali 1:1, oraz ile wchodzi ich na jedną gąsienice? Mam zamiar zrobić takie do mojego Twardego w skali 1:25 z kartonu, ale nigdzie nie mogę znaleźć tych wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Convi Napisano 14 Kwietnia 2016 Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Widziałem na Wrocławskim Model Show! Świetny model, podziwiam umiejętności modelarskie. Na żywo jeszcze lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Bardzo ładnie wygląda! Gratuluję udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Będziesz robił jakiś kolejny pojazd czy z powrotem do lotnictwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artec Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Widziałem wczoraj w Warszawie. Piękna robota! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi