Seba77 Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Witam Przeglądając fora modelarskie trudno nie zauważyć że kilka , kilkanaście osób jest z Trójmiasta lub okolic. Więc może już czas aby się gdzieś spotkać wymienić doświadczeniami i po prostu pogadać. Jest raz do roku Osowskie spotkanie ale można przecież częściej i nie tylko w Osowej. Jakie są Wasze propozycje? Czy taki pomysł na spotkanie, zaprezentowania prac nie koniecznie ukończonych znajdzie oddźwięk w Trójmiejskim środowisku modelarskim? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Pewnie, że można by się spotkać. Tylko problem żeby rozwiązać to czasowo no i logistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 30 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2016 Czasowo można się dopasować , a co do lokalu to da się załatwić zależny ile osób będzie chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 30 Stycznia 2016 Share Napisano 30 Stycznia 2016 Już było wiele propozycji co do spotkania, raz chyba wypaliło "za mojej kadencji mieszkania w Trójmieście". Wczoraj małe prywatne spotkanie z kolejną osobą z Gdyni miałem i fajnie jakby było nas więcej. A żeby każdemu pasowało to najlepiej chyba jakieś miejsce po środku (czyt. Sopot) Ale czekam na Wasze opinie - ja jestem chętny i to tylko kwestia ustalenia szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Jestem ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba J. Napisano 7 Lutego 2016 Share Napisano 7 Lutego 2016 Cześć, jako, że ostatnio tak się zdarzyło że mieszkam w Trójmieście i chyba za moment będę miał trochę więcej czasu, aby wrócić do modelarstwa chętnie bym dołączył do jakiegoś meetingu. Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Może Gdynia odpowiada na spotkania? Jedno w miesiącu ? Dobry węzeł dla kierunku Wejherowo, Hel, Osowa, Gdańsk. Sopot itd. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 Mi najbardziej pasuje Gdynia i Sopot, z Gdańskiem troszkę gorzej ale może jakiś termin też by pasował. Pomysł, że raz w miesiącu fajny, aczkolwiek jeśli byłaby możliwość to może nawet 2 razy w miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Elbląski "Denar" jeśli oczywiście wyrazicie chęć ,chciałby uczestniczyć w tych spotkaniach,pozdro Jurand i Bandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 11 Lutego 2016 Share Napisano 11 Lutego 2016 Zapraszamy bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 To wygrała Gdynia, wybrana większością zainteresowanych. Zacznijmy o raz w miesiącu. Stary Top-Gun w piwnicy . Jak będzie lepsza miejscówka albo projekt na ukończeniu to zmiana na inną miejscówkę. Zenek adres znasz z chłopakami Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 12 Lutego 2016 Share Napisano 12 Lutego 2016 SAAB, tam gdzie Cie odwiedziłem na ul. Morskiej? Żeby zacząć szybciej to proponuję sobotę 20 lub 27 luty, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Luty odpada na typowe cykliczne spotkanie, marzec tak i to fajnie końce miesiąca. To będzie po Bytomiu. Moze się wybieracie. Trójmiasto jak kto jedzie do Bytomia, kto planuje na 99%. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Wybrać się nie mogę bo już wcześniej miałem zaplanowany weekend ale jeśli ktoś byłby uprzejmy i 2-3 modele wziąć to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Cześć! Ja również jestem za takimi spotkaniami. Czas mam mocno ograniczony bo żona w 9 miesiącu Adele możne uda mi się coś ogarnąć :-) Podajcie czas i miejsce :-) Gdynia dla mnie trochę daleko ale w razie czego coś powinno udać mi się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansWOLF Napisano 15 Lutego 2016 Share Napisano 15 Lutego 2016 Witam Udało mi się założyć sekcje modelarską przy klubie MW RIWIERA , " KOMPAS" , także jeżeli chodzi o salę na spotkanie to już jest sam poszukuję chętnych do sekcji . Zainteresowanych zapraszamm na facebooka (mamy stronę sekcji )lub napiszcie na adres mw.sm.kompas@interia.pl , dopiero się organizujemy najbliższe spotkanie 27.02.2016 godz. 10:00 klub RIWIERA s.209 ZAPRASZAM . ORGANIZUJEMY WSPÓLNY WYJAZD NA ZAWODY DO INOWROCŁAWIA 23-24.04.2016 itd. Link do strony KOMPAS https://m.facebook.com/Kompas-487504771429649/?ref=bookmarks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Witajcie. Też jestem chętny na takie spotkania z naciskiem na Gdynię, ale oczywiście żadnym innym miejscem nie pogardzę. Do KOMPAS-a zajrzę. Pozdrawiam modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 17 Lutego 2016 Autor Share Napisano 17 Lutego 2016 No i ładnie Widzę że spore zainteresowanie jest wśród kolegów Gdynia to nie tak daleko więc pewnie dam radę podjechać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam Szanownych Modelarzy Czy coś już wiadomo o spotkaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Jak widać jest w trakcie ustalania od dłuższego czasu Ale zapraszamy do klubu modelarskiego, którego spotkanie odbędzie się w najbliższą sobotę (16 kwietnia) w Klubie Marynarki Wojennej "Riwiera" od godziny 10:00. Zaproszenie jest do każdego chętnego, także mamy nadzieję, że do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi